Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bir elleri Kuran'da, bir elleri Sera'da

BELEDİYELER 31.08.2021 - 13:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bir elleri Kuran'da, bir elleri Sera'da

Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Beldesinde Kuran kursu öğrencileri bir yandan Kuranı kerim ve İslami bilimler eğitimini sürdürürken bir yandan da kendi tüketecekleri meyve ve sebze ürünlerini yetiştiriyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Beldesinde Kuran kursu öğrencileri bir yandan Kuranı kerim ve İslami bilimler eğitimini sürdürürken bir yandan da kendi tüketecekleri meyve ve sebze ürünlerini yetiştiriyor.     Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş'in destekleriyle kurulan Sera da Kur'an-ı Kerim ve İslami bilimler eğitimlerinden kalan sürede oluşturulan sera da kendi domates, biber, salatalık. lahana, çilek ve benzeri meyve ve sebze ürünlerini yetiştiren kursiyerler bu durumdan bir hayli memnun.     Karapınar belediye başkanlığının çok önemli destekleriyle birlikte oluşturulan Sera'dan yatılı kuran kurslarının ihtiyacı olan meyve ve sebze ihtiyaçlarını da karşılayan, hafızlık eğitimi gören gençler bu sayede gönül verdikleri eğitime daha da motive oluyorlar.     KOP idaresi başkanlığının desteğiyle gerçekleştirilen projenin başarıyla yürütüldüğünü kaydeden Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 500 metre karelik alanda kurulan sera alanının kurulmasında katkıda bulunan KOP idaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin'e, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürü, Nevşehir önceki dönem Milletvekillerinden Ebubekir Gizligider'e, İl Başkanı Ali Kemikkıran'a Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir AK Parti Milletvekili Yücel Menekşe'ye teşekkür etti. 
Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Beldesinde Kuran kursu öğrencileri bir yandan Kuranı kerim ve İslami bilimler eğitimini sürdürürken bir yandan da kendi tüketecekleri meyve ve sebze ürünlerini yetiştiriyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Beldesinde Kuran kursu öğrencileri bir yandan Kuranı kerim ve İslami bilimler eğitimini sürdürürken bir yandan da kendi tüketecekleri meyve ve sebze ürünlerini yetiştiriyor.  

 

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş'in destekleriyle kurulan Sera da Kur'an-ı Kerim ve İslami bilimler eğitimlerinden kalan sürede oluşturulan sera da kendi domates, biber, salatalık. lahana, çilek ve benzeri meyve ve sebze ürünlerini yetiştiren kursiyerler bu durumdan bir hayli memnun.  

 

Karapınar belediye başkanlığının çok önemli destekleriyle birlikte oluşturulan Sera'dan yatılı kuran kurslarının ihtiyacı olan meyve ve sebze ihtiyaçlarını da karşılayan, hafızlık eğitimi gören gençler bu sayede gönül verdikleri eğitime daha da motive oluyorlar.  

 

KOP idaresi başkanlığının desteğiyle gerçekleştirilen projenin başarıyla yürütüldüğünü kaydeden Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 500 metre karelik alanda kurulan sera alanının kurulmasında katkıda bulunan KOP idaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin'e, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürü, Nevşehir önceki dönem Milletvekillerinden Ebubekir Gizligider'e, İl Başkanı Ali Kemikkıran'a Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir AK Parti Milletvekili Yücel Menekşe'ye teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.