Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

BlokBims Akademi, İzmir Ekonomi Üniversitesi ile sezon başlangıcı yaptı

EĞİTİM 18.11.2021 - 11:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

BlokBims Akademi, İzmir Ekonomi Üniversitesi ile sezon başlangıcı yaptı

Her yıl yüzlerce üniversite öğrencisi ile buluşan BlokBims Akademi, 2021-2022 yılı eğitim döneminde ilk organizasyonunu İzmir Ekonomi Üniversitesi MYO (İEU) İnşaat Teknolojisi Programı, "Yapı Malzemeleri" dersi kapsamında workshop ile gerçekleştirdi.
    17.11.2021 Tarihi’nde BlokBims Akademi olarak İzmir Ekonomi Üniversitesi yerleşkesinde gerçekleşen programda yaklaşık 40 İnşaat Teknolojisi öğrencileri ile buluşuldu.   BlokBims Entegre Tesisleri Yönetim kurulu üyesi Mustafa Ertaş ve BlokBims Akademi Koordinatörü Metin Akdağlı’nın yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda üniversite organizasyonlarına katılarak inşaat mühendisi adaylarını bilgilendirmek ve onlara ileri ki iş hayatlarında yardımcı olacak yararlı bilgiler aktarmayı amaçlayan BlokBims Akademi, çalışmalarına aktif bir şekilde devam ediyor. İEU buluşmalarımız BlokBims İzmir bölge sorumlusu Serkan Cansu’nun katılımıyla gerçekleşti.   BlokBims Entegre Tesisleri İzmir bölge sorumlusu Serkan Cansu, organizasyon alanlarında ham madde ponza taşı ve BlokBims ürünlerinden oluşan stantta katılımcılara ponza taşının madenden çıkarılmasından ürün haline gelene kadar geçirdiği işlemleri ve BlokBims ürünlerinin diğer muadil ürünlere nazaran yapılara kattığı değeri aktardı. Workshop etklinliği olarak üniversite yerleşkesinde, blok bims duvar örülümü, blok bims yapıştırıcı ve blok bims lento hakkında uygulamalı eğitim verildi. Genç inşaat mühendisi adaylarının sorularını yanıtlayan Cansu amaçlarının bu organizasyonlarla blok bims hakkındaki bilgi vermektir. Gerek ısı gerekse ses yalıtımıyla yüksek performanslı bir yapı malzemesi olan blok bimsin hakkettiği değeri görebilmesinin ancak işin temeline inerek geleceğin mühendislerinin bilgilendirilmesi ile olacağını bildiklerini ve bu doğrultuda çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.
Her yıl yüzlerce üniversite öğrencisi ile buluşan BlokBims Akademi, 2021-2022 yılı eğitim döneminde ilk organizasyonunu İzmir Ekonomi Üniversitesi MYO (İEU) İnşaat Teknolojisi Programı, "Yapı Malzemeleri" dersi kapsamında workshop ile gerçekleştirdi.

 

 

17.11.2021 Tarihi’nde BlokBims Akademi olarak İzmir Ekonomi Üniversitesi yerleşkesinde gerçekleşen programda yaklaşık 40 İnşaat Teknolojisi öğrencileri ile buluşuldu.

 

BlokBims Entegre Tesisleri Yönetim kurulu üyesi Mustafa Ertaş ve BlokBims Akademi Koordinatörü Metin Akdağlı’nın yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda üniversite organizasyonlarına katılarak inşaat mühendisi adaylarını bilgilendirmek ve onlara ileri ki iş hayatlarında yardımcı olacak yararlı bilgiler aktarmayı amaçlayan BlokBims Akademi, çalışmalarına aktif bir şekilde devam ediyor. İEU buluşmalarımız BlokBims İzmir bölge sorumlusu Serkan Cansu’nun katılımıyla gerçekleşti.

 

BlokBims Entegre Tesisleri İzmir bölge sorumlusu Serkan Cansu, organizasyon alanlarında ham madde ponza taşı ve BlokBims ürünlerinden oluşan stantta katılımcılara ponza taşının madenden çıkarılmasından ürün haline gelene kadar geçirdiği işlemleri ve BlokBims ürünlerinin diğer muadil ürünlere nazaran yapılara kattığı değeri aktardı.

Workshop etklinliği olarak üniversite yerleşkesinde, blok bims duvar örülümü, blok bims yapıştırıcı ve blok bims lento hakkında uygulamalı eğitim verildi.

Genç inşaat mühendisi adaylarının sorularını yanıtlayan Cansu amaçlarının bu organizasyonlarla blok bims hakkındaki bilgi vermektir. Gerek ısı gerekse ses yalıtımıyla yüksek performanslı bir yapı malzemesi olan blok bimsin hakkettiği değeri görebilmesinin ancak işin temeline inerek geleceğin mühendislerinin bilgilendirilmesi ile olacağını bildiklerini ve bu doğrultuda çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.