Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bölgenin en önemli dini eğitim merkezlerinden Karapınar Kuran ilimleri merkezi

BELEDİYELER 03.09.2021 - 10:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bölgenin en önemli dini eğitim merkezlerinden Karapınar Kuran ilimleri merkezi

Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında eğitim öğretime başlayan Müftü Süleyman Aktaş Kuran ilimleri merkezi bölgenin en önemli dini eğitim veren ilim yuvalarından biri.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında eğitim öğretime başlayan Müftü Süleyman Aktaş Kuran ilimleri merkezi bölgenin en önemli dini eğitim veren ilim yuvalarından biri.     Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, belediye ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla inşaatı tamamlanan ve hizmete açılan Kuran ilimleri merkezini ziyaret ederek burada eğitim öğretim gören kursiyerlerle bir araya geldi.     Merkez müdürü ve idarecilerinden de verilen eğitim çalışmaları hakkında bilgiler de alan Karapınar belediye başkanı Yasin Güneş, bölgenin en önemli dini eğitim merkezlerinden biri olan Müftü Süleyman Aktaş Kuran ilimleri merkezinin her türlü ihtiyacında belediye imkanları doğrultusunda yardımcı olmayı sürdüreceklerini belirtti.     2 bin 500 metre karelik kapalı alan üzerine inşa edilen Kuran ilimleri merkezinde 60 öğrenci eğitim öğretim görüyor. Yatılı olarak eğitim öğretim veren merkezde kursiyerlere İslami ilimler, Kıraat, Hadis, Tefsir eğitimlerinin yanında dini musiki eğitimi de veriliyor.  
Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında eğitim öğretime başlayan Müftü Süleyman Aktaş Kuran ilimleri merkezi bölgenin en önemli dini eğitim veren ilim yuvalarından biri.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında eğitim öğretime başlayan Müftü Süleyman Aktaş Kuran ilimleri merkezi bölgenin en önemli dini eğitim veren ilim yuvalarından biri.  

 

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, belediye ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla inşaatı tamamlanan ve hizmete açılan Kuran ilimleri merkezini ziyaret ederek burada eğitim öğretim gören kursiyerlerle bir araya geldi.  

 

Merkez müdürü ve idarecilerinden de verilen eğitim çalışmaları hakkında bilgiler de alan Karapınar belediye başkanı Yasin Güneş, bölgenin en önemli dini eğitim merkezlerinden biri olan Müftü Süleyman Aktaş Kuran ilimleri merkezinin her türlü ihtiyacında belediye imkanları doğrultusunda yardımcı olmayı sürdüreceklerini belirtti.  

 

2 bin 500 metre karelik kapalı alan üzerine inşa edilen Kuran ilimleri merkezinde 60 öğrenci eğitim öğretim görüyor. Yatılı olarak eğitim öğretim veren merkezde kursiyerlere İslami ilimler, Kıraat, Hadis, Tefsir eğitimlerinin yanında dini musiki eğitimi de veriliyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.