MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Böylesi hiç görülmedi

EĞİTİM 01.09.2021 - 13:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Böylesi hiç görülmedi

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde YKS coşkusu yaşanıyor.
  Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde YKS coşkusu yaşanıyor.  Nevşehir tarihinde ilk defa YKS Türkiye 1.si çıkararak ülke gündemine oturan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi,  2021 YKS'ye de damga vurdu.  YKS resmi yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla Berkay Gündüz Türkiye 414.sü-Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Toplamda,   18 Tıp Fakültesi 7 Diş Hekimliği Fakültesi 5 Hukuk Fakültesi çıkararak Nevşehir şampiyonu olarak sözlerle değil,  icraatlarıyla Türkiye'nin en başarılı okulları arasındaki yerini korudu. Koç, Hacettepe, Ankara, GATA, Bilkent gibi üniversitelerin seçkin fakültelerine yerleşen öğrenciler, yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla büyük sevinç yaşadılar. Kurum tarafından yapılan açıklamada, "Türkiye şampiyonluğundaki yerimizin korunmasında ve bu büyük başarıların elde edilmesinde büyük emeği olan kıymetli öğrencilerimizi,  hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak bizlere her daim destek olan saygıdeğer velilerimizi ve başarılarımızın mimarı rakipsiz eğitim kadromuzu tebrik ediyoruz." denildi.    
Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde YKS coşkusu yaşanıyor.

 

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde YKS coşkusu yaşanıyor.  Nevşehir tarihinde ilk defa YKS Türkiye 1.si çıkararak ülke gündemine oturan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi,  2021 YKS'ye de damga vurdu.  YKS resmi yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla

Berkay Gündüz Türkiye 414.sü-Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği

Toplamda,  

18 Tıp Fakültesi

7 Diş Hekimliği Fakültesi

5 Hukuk Fakültesi

çıkararak Nevşehir şampiyonu olarak sözlerle değil,  icraatlarıyla Türkiye'nin en başarılı okulları arasındaki yerini korudu. Koç, Hacettepe, Ankara, GATA, Bilkent gibi üniversitelerin seçkin fakültelerine yerleşen öğrenciler, yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla büyük sevinç yaşadılar. Kurum tarafından yapılan açıklamada, "Türkiye şampiyonluğundaki yerimizin korunmasında ve bu büyük başarıların elde edilmesinde büyük emeği olan kıymetli öğrencilerimizi,  hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak bizlere her daim destek olan saygıdeğer velilerimizi ve başarılarımızın mimarı rakipsiz eğitim kadromuzu tebrik ediyoruz." denildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.