MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bu adam Rektör Yardımcısı mı kabadayı mı?

GÜNCEL 26.05.2021 - 16:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bu adam Rektör Yardımcısı mı kabadayı mı?

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Mustafa Hilmi Çolakoğlu kendisine soru soran CT Haber muhabiri Fulda Sarıyer’i azarlaması kamuoyundan büyük tepki çekti.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Engelsiz Üniversite Birimi tarafından Gülşehir’de bulunan Karavezir İlkokuluna kütüphane oluşturuldu. CT Haber muhabiri Fulda Sarıyer ise program sonrasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu’na, Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’in neden programa katılmadığı sorusuna cevap olarak ise muhabir Fulda Sarıyer’i azarlayarak “Bunu sormamış olun olur mu hocam? Bunlar amaçlı şeyler. Bunları konuşuruz. Rektör Yardımcısı olarak ben varım” şeklinde şehir kabadayıları gibi cevap vermesi kamuoyu tarafından büyük tepkilere neden oldu.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak CT Haber Muhabiri Fulda Sarıyer’in yanında olduğumuzu belirtir, Rektör Yardımcısı Çolakoğlu’nu istifaya davet ediyoruz.   Unutmayın istifa etmekte bir hizmettir.    
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Mustafa Hilmi Çolakoğlu kendisine soru soran CT Haber muhabiri Fulda Sarıyer’i azarlaması kamuoyundan büyük tepki çekti.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Engelsiz Üniversite Birimi tarafından Gülşehir’de bulunan Karavezir İlkokuluna kütüphane oluşturuldu. CT Haber muhabiri Fulda Sarıyer ise program sonrasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu’na, Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’in neden programa katılmadığı sorusuna cevap olarak ise muhabir Fulda Sarıyer’i azarlayarak “Bunu sormamış olun olur mu hocam? Bunlar amaçlı şeyler. Bunları konuşuruz. Rektör Yardımcısı olarak ben varım” şeklinde şehir kabadayıları gibi cevap vermesi kamuoyu tarafından büyük tepkilere neden oldu.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak CT Haber Muhabiri Fulda Sarıyer’in yanında olduğumuzu belirtir, Rektör Yardımcısı Çolakoğlu’nu istifaya davet ediyoruz.

 

Unutmayın istifa etmekte bir hizmettir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.