MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Buyurun Turizm Haftası Etkinliklerine

BELEDİYELER 13.04.2022 - 12:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Buyurun Turizm Haftası Etkinliklerine

Yıllar süren ve Gines Rekorlar kitabına giren Veleddin Birsöz vakasının ardından göreve gelen Cengiz Ekici'nin de tayininin çıktığı Nevşehir'de Turizm Haftası vekalet bir İl Müdürüyle yapılacak.
,   NEVŞEHİR(MHA) Yıllar süren ve Gines Rekorlar kitabına giren Veleddin Birsöz vakasının ardından göreve gelen Cengiz Ekici'nin de tayininin çıktığı Nevşehir'de Turizm Haftası vekalet bir İl Müdürüyle yapılacak.     Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir'de turizm haftası kutlamaları 15 Nisan 2022 Cuma günü Saat 10.00'da Nevşehir Valiliği önündeki Atatürk Anıtına çelenklerin sunumu ile başlayacak.     Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile birlikte Türk Bayrağının göndere çekilmesinin ardından Vali İnci Sezer oluşturulan turizm haftası kutlama komitesince ziyaret edilecek.   Turizmde Gelenekselden Dijitale Konulu panel NEVÜ Kültür ve Kongre merkezi Karavezir salonunda yapılacak.     16 Nisan 2022 Cumartesi günü Devrent Vadisi vadi yürüyüşüne il protokolünün ve halkın ilgi göstermesi bekleniyor.  Bu etkinliğe katılmak isteyip aracı bulunmayanlar için aynı gün 09.00 da Valilik önünden araç tahsisi yapılacak.      “Geçmişten Günümüze Fotoğraflarla Kapadokya” konulu fotoğraf sergisi, 20– 22 Nisan 2022 (Çarşamba – Cuma) günleri 10.00 - 16.00 saatleri arasında Avanos Güray Müzede ziyaret edilebilecek.  
Yıllar süren ve Gines Rekorlar kitabına giren Veleddin Birsöz vakasının ardından göreve gelen Cengiz Ekici'nin de tayininin çıktığı Nevşehir'de Turizm Haftası vekalet bir İl Müdürüyle yapılacak.

,

 

NEVŞEHİR(MHA) Yıllar süren ve Gines Rekorlar kitabına giren Veleddin Birsöz vakasının ardından göreve gelen Cengiz Ekici'nin de tayininin çıktığı Nevşehir'de Turizm Haftası vekalet bir İl Müdürüyle yapılacak.  

 

Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir'de turizm haftası kutlamaları 15 Nisan 2022 Cuma günü Saat 10.00'da Nevşehir Valiliği önündeki Atatürk Anıtına çelenklerin sunumu ile başlayacak.  

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile birlikte Türk Bayrağının göndere çekilmesinin ardından Vali İnci Sezer oluşturulan turizm haftası kutlama komitesince ziyaret edilecek.

 

Turizmde Gelenekselden Dijitale Konulu panel NEVÜ Kültür ve Kongre merkezi Karavezir salonunda yapılacak.  

 

16 Nisan 2022 Cumartesi günü Devrent Vadisi vadi yürüyüşüne il protokolünün ve halkın ilgi göstermesi bekleniyor.  Bu etkinliğe katılmak isteyip aracı bulunmayanlar için aynı gün 09.00 da Valilik önünden araç tahsisi yapılacak.  

 

 “Geçmişten Günümüze Fotoğraflarla Kapadokya” konulu fotoğraf sergisi, 20– 22 Nisan 2022 (Çarşamba – Cuma) günleri 10.00 - 16.00 saatleri arasında Avanos Güray Müzede ziyaret edilebilecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.