Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çetin'den AK Partiye ziyaret

SİYASET 14.06.2021 - 11:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çetin'den AK Partiye ziyaret

Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Başkanı ve Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, AK Parti il başkanlığına ziyarette bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Başkanı ve Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, AK Parti il başkanlığına ziyarette bulundu.     AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ile bire bir görüşen Başkan Çetin, kamu çalışanlarının sıkıntılarını dile getirirken, salgın sürecinin kamu çalışanlarını ciddi oranda ekonomik, sosyal açıdan olumsuz etkilediğini de belirtti.     Çetin, çeşitli konularda İl Başkanı Ali Kemikkıran ile istişarelerde de bulunurken misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür etti.    
Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Başkanı ve Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, AK Parti il başkanlığına ziyarette bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Başkanı ve Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, AK Parti il başkanlığına ziyarette bulundu.  

 

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ile bire bir görüşen Başkan Çetin, kamu çalışanlarının sıkıntılarını dile getirirken, salgın sürecinin kamu çalışanlarını ciddi oranda ekonomik, sosyal açıdan olumsuz etkilediğini de belirtti.  

 

Çetin, çeşitli konularda İl Başkanı Ali Kemikkıran ile istişarelerde de bulunurken misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür etti.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.