Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çetin, ‘TÜRKAV’ın kuruluş yıldönümü kutlu olsun ‘

NEVŞEHİR 07.03.2021 - 18:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çetin, ‘TÜRKAV’ın kuruluş yıldönümü kutlu olsun ‘

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı'nın (TÜRKAV) kuruluşunun 32. Yıl dönümü nedeniyle Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, basın açıklaması yaptı.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı'nın (TÜRKAV) kuruluşunun 32. Yıl dönümü nedeniyle Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, basın açıklaması yaptı.     Çetin, “TÜRKAV, 06 Mart 1989 tarihinde Ankara’da kurulmuştur. TÜRKAV'ın hamurunda vatan sevgisi, bayrak sevgisi, Allah sevgisi olan, Türkçe düşünüp Türkçe konuşan lider, teşkilat, doktorin felsefesiyle hareket eden bir kuruluştur. TÜRKAV üyeleri, Türk Devletine ve milletine bağlı, Devletin kuruluş felsefesi ve kurucu değerleri ile sorunu olmayan bir bünyeden oluşmaktadır. Kamu çalışanlarının hak ve hukukunu gözetme noktasında faaliyet göstererek, bilgi şöleni, panel, toplantı gibi yollarla ülke genelinde kamu çalışanlarının sorunlarını duyurmaya çalışmaktadır. 57.İktidar döneminde Devlet memurlarında sendikalaşma mecburiyeti ortaya çıkınca 24 Haziran 1992'de ise Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye Kamu-Sen) kuruluyor. TÜRKAV, Kamu-Sen’in doğuş yeri ve kaynağıdır. TÜRKAV ile Kamu-Sen kamu çalışanları ile devleti ve milletiyle barışı tam arama mücadelesi veren ortak bir tavır içerisine girmiştir. Türkiye Kamu-Sen olarak, kuruluşundan bu yana ilkelerinden vazgeçmeden yolunda dimdik yürüyen TÜRKAV’ın  kuruluş yıldönümünü kutlar, başarılar dilerim” dedi. 
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı'nın (TÜRKAV) kuruluşunun 32. Yıl dönümü nedeniyle Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, basın açıklaması yaptı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı'nın (TÜRKAV) kuruluşunun 32. Yıl dönümü nedeniyle Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, basın açıklaması yaptı.  

 

Çetin, “TÜRKAV, 06 Mart 1989 tarihinde Ankara’da kurulmuştur. TÜRKAV'ın hamurunda vatan sevgisi, bayrak sevgisi, Allah sevgisi olan, Türkçe düşünüp Türkçe konuşan lider, teşkilat, doktorin felsefesiyle hareket eden bir kuruluştur. TÜRKAV üyeleri, Türk Devletine ve milletine bağlı, Devletin kuruluş felsefesi ve kurucu değerleri ile sorunu olmayan bir bünyeden oluşmaktadır. Kamu çalışanlarının hak ve hukukunu gözetme noktasında faaliyet göstererek, bilgi şöleni, panel, toplantı gibi yollarla ülke genelinde kamu çalışanlarının sorunlarını duyurmaya çalışmaktadır. 57.İktidar döneminde Devlet memurlarında sendikalaşma mecburiyeti ortaya çıkınca 24 Haziran 1992'de ise Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye Kamu-Sen) kuruluyor. TÜRKAV, Kamu-Sen’in doğuş yeri ve kaynağıdır. TÜRKAV ile Kamu-Sen kamu çalışanları ile devleti ve milletiyle barışı tam arama mücadelesi veren ortak bir tavır içerisine girmiştir. Türkiye Kamu-Sen olarak, kuruluşundan bu yana ilkelerinden vazgeçmeden yolunda dimdik yürüyen TÜRKAV’ın  kuruluş yıldönümünü kutlar, başarılar dilerim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.