MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP'den 30 Ağustos kutlama töreni

SİYASET 30.08.2021 - 11:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

CHP'den 30 Ağustos kutlama töreni

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığınca 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama töreni gerçekleştirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığınca 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama töreni gerçekleştirildi.     CHP İl Başkanı Kamil Gülmez'in bir yakınının vefatı dolayısıyla katılamadığı programa İl yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, Kadın Kolları Başkanı Yeliz Topraktepe, gençlik kolları üyeleri ve partililer katıldılar.     Hükümet konağı önündeki Atatürk büstüne parti çelenginin konulmasıyla başlayan programda daha sonra saygı duruşu gerçekleştirildi. İstiklal marşımızın okunmasıyla devam eden programda kısa bir konuşma yapan CHP İl Sekreteri Tayfun Ceyhan, "M. Kemal Atatürk ve onun kahraman askerleri bizlere 30 Ağustos zafer bayramını hediye ettiler. Bizlerde 30 Ağustos'umuza sahip çıkıyor. Sahip çıkmaya da and içtik. Bayramımız kutlu olsun" dedi.    
Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığınca 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama töreni gerçekleştirildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığınca 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama töreni gerçekleştirildi.  

 

CHP İl Başkanı Kamil Gülmez'in bir yakınının vefatı dolayısıyla katılamadığı programa İl yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, Kadın Kolları Başkanı Yeliz Topraktepe, gençlik kolları üyeleri ve partililer katıldılar.  

 

Hükümet konağı önündeki Atatürk büstüne parti çelenginin konulmasıyla başlayan programda daha sonra saygı duruşu gerçekleştirildi. İstiklal marşımızın okunmasıyla devam eden programda kısa bir konuşma yapan CHP İl Sekreteri Tayfun Ceyhan, "M. Kemal Atatürk ve onun kahraman askerleri bizlere 30 Ağustos zafer bayramını hediye ettiler. Bizlerde 30 Ağustos'umuza sahip çıkıyor. Sahip çıkmaya da and içtik. Bayramımız kutlu olsun" dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.