MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP esnaf ve sanatkarın derdini dinliyor

SİYASET 03.11.2021 - 11:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

CHP esnaf ve sanatkarın derdini dinliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanı ve beraberindeki heyet esnaf ve sanatkarın derdini dinlemeye, çözüm önerileri sunmaya devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanı ve beraberindeki heyet esnaf ve sanatkarın derdini dinlemeye, çözüm önerileri sunmaya devam ediyor.     CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel ve parti yöneticileri esnaf sanatkarlar odaları birlik başkanı Mehmet Pınarbaşı, Pazarcılar Odası başkanı Selim Özmen ve Süt Birliği Başkanı Gani Eren'i makamında ziyaret ettiler.     Her üç ziyarette esnaf sanatkarın, pazarcı esnafının ve süt üreticilerinin sorunlarını dinleyen CHP İl Başkanı Gülmez ve beraberindeki heyet mevcut sorunlarla ilgili çözüm önerilerini de sundular. 
Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanı ve beraberindeki heyet esnaf ve sanatkarın derdini dinlemeye, çözüm önerileri sunmaya devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanı ve beraberindeki heyet esnaf ve sanatkarın derdini dinlemeye, çözüm önerileri sunmaya devam ediyor.  

 

CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel ve parti yöneticileri esnaf sanatkarlar odaları birlik başkanı Mehmet Pınarbaşı, Pazarcılar Odası başkanı Selim Özmen ve Süt Birliği Başkanı Gani Eren'i makamında ziyaret ettiler.  

 

Her üç ziyarette esnaf sanatkarın, pazarcı esnafının ve süt üreticilerinin sorunlarını dinleyen CHP İl Başkanı Gülmez ve beraberindeki heyet mevcut sorunlarla ilgili çözüm önerilerini de sundular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.