MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, NTSO Meclis üyeleri ile bir araya geldi

SİYASET 02.09.2021 - 16:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, NTSO Meclis üyeleri ile bir araya geldi

“Ekonomik İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı” CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP li Vekiller, Belediye Başkanları ve NTSO Meclis Üyelerinin katılımı ile NTSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.
  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı söylemesi ile başlayan toplantıda açılış konuşmalarını yapan NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce ve Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız’dan sonra NTSO Meclis üyelerine seslenen CHP Lideri Kılıçdaroğlu istişare toplantısı öncesinde bütün katılımcılara teşekkürlerini iletti.   Yapılan konuşmalarından ardından geçilen istişare toplantısında iş insanlarının sorunlarını dinleyen Kemal Kılıçdaroğlu, bütün sorulara teker teker cevap vererek yapılması gerekenler ve verilmesi gereken soru önergeleri hakkında CHP li vekillere talimatlarını iletti.   Toplantı Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız ve Meclis Başkanı Seyit İnce’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na günün anısına hediye takdimi ile son buldu.   Toplantıya ayrıca Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Ürgüp Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, NTB ve Ürgüp TSO dan bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı.  
“Ekonomik İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı” CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP li Vekiller, Belediye Başkanları ve NTSO Meclis Üyelerinin katılımı ile NTSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı söylemesi ile başlayan toplantıda açılış konuşmalarını yapan NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce ve Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız’dan sonra NTSO Meclis üyelerine seslenen CHP Lideri Kılıçdaroğlu istişare toplantısı öncesinde bütün katılımcılara teşekkürlerini iletti.

 

Yapılan konuşmalarından ardından geçilen istişare toplantısında iş insanlarının sorunlarını dinleyen Kemal Kılıçdaroğlu, bütün sorulara teker teker cevap vererek yapılması gerekenler ve verilmesi gereken soru önergeleri hakkında CHP li vekillere talimatlarını iletti.

 

Toplantı Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız ve Meclis Başkanı Seyit İnce’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na günün anısına hediye takdimi ile son buldu.

 

Toplantıya ayrıca Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Ürgüp Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, NTB ve Ürgüp TSO dan bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.