MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP heyeti STK'ları ziyaret ediyor

SİYASET 25.11.2021 - 14:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

CHP heyeti STK'ları ziyaret ediyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın başkanlığındaki parti heyeti İl merkezindeki bazı Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.
    NEVŞEHİR(MHA) CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın başkanlığındaki parti heyeti İl merkezindeki bazı Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.    Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın başkanlığındaki İl merkezi heyetinde İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, İl Başkanı Kamil Gülmez, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel ile partili yöneticiler Nevşehir Ticaret Borsasında Meclis Başkan Vekili Seçen, Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı Şube Başkanı Ercan Civelek, Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneğinde Başkan Ramazan Çiftçi ve gaziler, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında ise Başkan Arif Parmaksız'a konuk oldular.     Ziyaretlerde ülke ve Nevşehir gündemine dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Heyet Şehitlikte Şehitlerimize dualarda okudu. 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın başkanlığındaki parti heyeti İl merkezindeki bazı Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın başkanlığındaki parti heyeti İl merkezindeki bazı Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti. 

 

Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın başkanlığındaki İl merkezi heyetinde İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, İl Başkanı Kamil Gülmez, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel ile partili yöneticiler Nevşehir Ticaret Borsasında Meclis Başkan Vekili Seçen, Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı Şube Başkanı Ercan Civelek, Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneğinde Başkan Ramazan Çiftçi ve gaziler, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında ise Başkan Arif Parmaksız'a konuk oldular.  

 

Ziyaretlerde ülke ve Nevşehir gündemine dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Heyet Şehitlikte Şehitlerimize dualarda okudu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.