Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP İl Başkanı Gülmez; ‘Nevşehir siyaseti toz duman’

SİYASET 23.11.2021 - 15:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

CHP İl Başkanı Gülmez; ‘Nevşehir siyaseti toz duman’

CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi.
    CHP İl Başkanı Kamil Gülmez basın toplantısı düzenleyerek, “AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve İl Başkanı Ali Kemikkıran, genel başkanımızı yalancılık ile suçlamışlardır. Genel Başkanımızı yalancılık ile suçlayan kişilere soruyorum; Her seçim döneminde vaat ettiğiniz çevre yolu, hızlı tren, TOKİ konutları nerede? Şimdi halkımıza soruyorum bunlar doğru da bizim genel başkanımız mı yanlış" dedi.   Başkan Kamil Gülmez, “İl Özel İdareye sayısını net olarak bilmiyoruz, ancak duyumlarımıza göre 120 personel alındı. Bunların kim olduğunu ve nasıl alındığını tekrardan dile getirmek istiyoruz. Daha öncede bu soruyu sorduk ancak cevabını alamamıştık. Şimdi yine soruyorum 120 kişi nerelerde istihdam ediliyor. Bunu cevabını İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç vermelidir. Gürbüz Dinç’in 153 muhtarı topladığı gibi Başkan Arif Altıok da kendini destekleyenleri toplayıp meclis önüne yürürse ne olur?” dedi.
CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

 

 

CHP İl Başkanı Kamil Gülmez basın toplantısı düzenleyerek, “AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve İl Başkanı Ali Kemikkıran, genel başkanımızı yalancılık ile suçlamışlardır. Genel Başkanımızı yalancılık ile suçlayan kişilere soruyorum; Her seçim döneminde vaat ettiğiniz çevre yolu, hızlı tren, TOKİ konutları nerede? Şimdi halkımıza soruyorum bunlar doğru da bizim genel başkanımız mı yanlış" dedi.

 

Başkan Kamil Gülmez, “İl Özel İdareye sayısını net olarak bilmiyoruz, ancak duyumlarımıza göre 120 personel alındı. Bunların kim olduğunu ve nasıl alındığını tekrardan dile getirmek istiyoruz. Daha öncede bu soruyu sorduk ancak cevabını alamamıştık. Şimdi yine soruyorum 120 kişi nerelerde istihdam ediliyor. Bunu cevabını İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç vermelidir. Gürbüz Dinç’in 153 muhtarı topladığı gibi Başkan Arif Altıok da kendini destekleyenleri toplayıp meclis önüne yürürse ne olur?” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.