MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP'li başkanlar Kılıçdaroğlu ile görüştü

SİYASET 05.08.2021 - 11:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

CHP'li başkanlar Kılıçdaroğlu ile görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki ilçe başkanları Parti Genel Merkezinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.
  NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki ilçe başkanları Parti Genel Merkezinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.     Görüşmeye ilişkin Başkan Gülmez, "CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Ürgüp ilçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy, Derinkuyu ilçe Başkanı Taner İnce ve Yazıhüyük beldemizden Cumali Aydoğan’la ziyaret ettik. Genel Başkanımızın göstermiş olduğu yakın ilgiye teşekkür ederiz" paylaşımında bulundu.     Söz konusu ziyarete ilişkin CHP Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy ise; "Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu ile verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Ürgüp'ten selam götürdüm. Ankara'dan güzel haberlerle dönüyorum" değerlendirmesinde bulundu.  
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki ilçe başkanları Parti Genel Merkezinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki ilçe başkanları Parti Genel Merkezinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.  

 

Görüşmeye ilişkin Başkan Gülmez, "CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Ürgüp ilçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy, Derinkuyu ilçe Başkanı Taner İnce ve Yazıhüyük beldemizden Cumali Aydoğan’la ziyaret ettik. Genel Başkanımızın göstermiş olduğu yakın ilgiye teşekkür ederiz" paylaşımında bulundu.  

 

Söz konusu ziyarete ilişkin CHP Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy ise; "Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu ile verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Ürgüp'ten selam götürdüm. Ankara'dan güzel haberlerle dönüyorum" değerlendirmesinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.