Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP ve İYİ Parti üyelerinden Ürgüp Belediye Başkanlığına soru önergesi verildi

SİYASET 17.05.2021 - 19:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

CHP ve İYİ Parti üyelerinden Ürgüp Belediye Başkanlığına soru önergesi verildi

CHP ve İYİ Parti Ürgüp Belediye Meclis üyeleri tarafından bugün yapılan Ürgüp Belediye Meclis toplantısında Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’e Belediyeye ait tırın yanmasıyla ilgili soru önergesi verildi.
  Ürgüp Belediyesi Mayıs ayı Belediye Meclis toplantısı Ürgüp Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda CHP ve İYİ Parti Ürgüp Belediye Meclis üyelerinin imzalarıyla birlikte Ürgüp Belediye Başkanlığına ait çöp nakliyesi tırının yanmasıyla ilgili soru önergesi verilirken cevabın yazı ile ivedilikle verilmesi talep edildi.   CHP ve İYİ Parti Ürgüp Belediye Meclis üyeleri tarafından verilen soru önergesi aynen şu şekilde;   Her ne kadar Belediye Başkanlığı tarafından resmi bir açıklama yapılmasa da kamuoyunda konuşulan 50 UR 767 plakalı Belediyeye ait çöp nakliyesi için kullanılan tırın yandığı iddiaları doğru mudur? Doğru ise yangın olayı nerede olmuştur? Ne zaman olmuştur? Konuyla ilgili ilişkin itfaiye raporu oluşturuldu mu? Zimmeti yapılmış mı? Yapılmış ise kimin üzerine zimmetlidir? Kamu zararı incelenmesi yapılarak rapor tanzim edildi mi? Emniyet Müdürlüğüne bilgi verildi mi? Trafik ve kasko sigortası var mıydı? Bunları yaptırmakla Belediye Başkanı ile birlikte yetkilendirilen kişi kimdir? Zarar tespiti yapılmış ise zararın tazmin edilmesi konusunda herhangi bir çalışma yürütüldü mü?   Yukarıda belirtilen konularla ilgili tarafımıza yazılı olarak ivedilikle bilgi verilmesi hususunda gereğini bilgilerinize arz ederiz ifadelerine yer verildi.
CHP ve İYİ Parti Ürgüp Belediye Meclis üyeleri tarafından bugün yapılan Ürgüp Belediye Meclis toplantısında Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’e Belediyeye ait tırın yanmasıyla ilgili soru önergesi verildi.

 

Ürgüp Belediyesi Mayıs ayı Belediye Meclis toplantısı Ürgüp Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda CHP ve İYİ Parti Ürgüp Belediye Meclis üyelerinin imzalarıyla birlikte Ürgüp Belediye Başkanlığına ait çöp nakliyesi tırının yanmasıyla ilgili soru önergesi verilirken cevabın yazı ile ivedilikle verilmesi talep edildi.

 

CHP ve İYİ Parti Ürgüp Belediye Meclis üyeleri tarafından verilen soru önergesi aynen şu şekilde;

 

  • Her ne kadar Belediye Başkanlığı tarafından resmi bir açıklama yapılmasa da kamuoyunda konuşulan 50 UR 767 plakalı Belediyeye ait çöp nakliyesi için kullanılan tırın yandığı iddiaları doğru mudur?

  • Doğru ise yangın olayı nerede olmuştur?

  • Ne zaman olmuştur?

  • Konuyla ilgili ilişkin itfaiye raporu oluşturuldu mu?

  • Zimmeti yapılmış mı? Yapılmış ise kimin üzerine zimmetlidir?

  • Kamu zararı incelenmesi yapılarak rapor tanzim edildi mi?

  • Emniyet Müdürlüğüne bilgi verildi mi?

  • Trafik ve kasko sigortası var mıydı? Bunları yaptırmakla Belediye Başkanı ile birlikte yetkilendirilen kişi kimdir?

  • Zarar tespiti yapılmış ise zararın tazmin edilmesi konusunda herhangi bir çalışma yürütüldü mü?

 

Yukarıda belirtilen konularla ilgili tarafımıza yazılı olarak ivedilikle bilgi verilmesi hususunda gereğini bilgilerinize arz ederiz ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.