Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çiftçi, 'Durmak nedir bilmeyiz'

NEVŞEHİR 08.06.2021 - 15:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çiftçi, 'Durmak nedir bilmeyiz'

Yaz aylarıyla birlikte Gülşehir şantiyeye döndü. Belediye ekipleri bir yandan yol yapımı çalışmalarını sürdürürken diğer yandan park, kamelya, peyzaj ve piknik alanı yapımlarını da aralıksız sürdürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Yaz aylarıyla birlikte Gülşehir şantiyeye döndü. Belediye ekipleri bir yandan yol yapımı çalışmalarını sürdürürken diğer yandan park, kamelya, peyzaj ve piknik alanı yapımlarını da aralıksız sürdürüyor.     Erol Ünlüsoy Mahallesi ve Beyyurdu Caddesinde yol yapımı çalışmalarına devam eden Gülşehir Belediyesi ekipleri, Sadabad Parkın da yeni piknik alanı, Kademe binasında kamelya yapımı, Park ve yeşil alanlarda gül dikimi ve peyzaj çalışmalarına da süratle devam ediyor.     Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi'nin çalışmaların her anını bizzat yerinde incelediği gözlenirken, Başkan Çiftçi, "Göreve geldiğimiz ilk gün itibaren Gülşehir halkımıza söz verdiğimiz gibi ilçemizi yeniden imar etmeye devam ediyoruz. Durmak nedir bilmeyerek hemşehrilerimize verdiğimiz bütün sözleri yerine getirmek için büyük bir azimle çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.  
Yaz aylarıyla birlikte Gülşehir şantiyeye döndü. Belediye ekipleri bir yandan yol yapımı çalışmalarını sürdürürken diğer yandan park, kamelya, peyzaj ve piknik alanı yapımlarını da aralıksız sürdürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Yaz aylarıyla birlikte Gülşehir şantiyeye döndü. Belediye ekipleri bir yandan yol yapımı çalışmalarını sürdürürken diğer yandan park, kamelya, peyzaj ve piknik alanı yapımlarını da aralıksız sürdürüyor.  

 

Erol Ünlüsoy Mahallesi ve Beyyurdu Caddesinde yol yapımı çalışmalarına devam eden Gülşehir Belediyesi ekipleri, Sadabad Parkın da yeni piknik alanı, Kademe binasında kamelya yapımı, Park ve yeşil alanlarda gül dikimi ve peyzaj çalışmalarına da süratle devam ediyor.  

 

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi'nin çalışmaların her anını bizzat yerinde incelediği gözlenirken, Başkan Çiftçi, "Göreve geldiğimiz ilk gün itibaren Gülşehir halkımıza söz verdiğimiz gibi ilçemizi yeniden imar etmeye devam ediyoruz. Durmak nedir bilmeyerek hemşehrilerimize verdiğimiz bütün sözleri yerine getirmek için büyük bir azimle çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.