Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çiftçi, 'Gücümüzü Gülşehir’e olan sevdamızdan alıyoruz'

İLÇELER 25.08.2021 - 12:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çiftçi, 'Gücümüzü Gülşehir’e olan sevdamızdan alıyoruz'

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde yol bakım ve onarım çalışmaları hızla sürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde yol bakım ve onarım çalışmaları hızla sürüyor.     Gücümüzü Gülşehir'e olan sevdamızdan alıyoruz diyen Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, "Yol ve bakım onarım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Karavezir Mahallesi, Çalışanlar Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Açıksaray Mahallesinde yol bakım ve onarım çalışmalarımız sürüyor. En kısa zamanda bu çalışmalarımızın tamamlanmasını hedefliyoruz" dedi.  
Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde yol bakım ve onarım çalışmaları hızla sürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde yol bakım ve onarım çalışmaları hızla sürüyor.  

 

Gücümüzü Gülşehir'e olan sevdamızdan alıyoruz diyen Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, "Yol ve bakım onarım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Karavezir Mahallesi, Çalışanlar Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Açıksaray Mahallesinde yol bakım ve onarım çalışmalarımız sürüyor. En kısa zamanda bu çalışmalarımızın tamamlanmasını hedefliyoruz" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.