MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çiftçi, 'Gülşehir turizmde hak ettiği yere gelecek'

İLÇELER 06.09.2021 - 10:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çiftçi, 'Gülşehir turizmde hak ettiği yere gelecek'

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftci, Kapadokya Jeopark çalışmalarıyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftci, Kapadokya Jeopark çalışmalarıyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.     Gülşehir ilçesinde Jeosit ve İnfo alanlarında incelemelerde bulunan Başkan Çiftci, "Bazıları boş işlerle uğraşmaya devam etsin. İlçemiz için önemli bir gündü. Kapadokya Jeopark çalışmaları kapsamında Gülşehir jeosit alanlarını ve İnfo alanını belirleme kapsamında değerli hocalarımız Prof. Dr. Tuncer Demir ve Doç. Dr. Ahmet Serdar Aytaç hocalarımız ve Levent Ak ağabeyimizle birlikte alanları gezdik. Şimdi sevgili hemşehrilerim nedir bu Jeopark ve Jeosit diyecekler. Jeosit bölgeye gelen turistin ve turların bir nevi yol haritası turistin, turun uğrayacağı güzergah demek. Allah'a hamdolsun bir çok yerimiz (Açıksaray, Kızılkatma, Kiliseler, Kepez, Tuzköy maden ocakları ve birçok yer) inşallah bu alanda olacak. Belki meyvelerini hemen vermeyecek ama şunu herkes iyi bilsin ki, bu kazanımlar kaybedilmezse Gülşehir turizmde hak ettiği yere gelecek" diye konuştu. 
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftci, Kapadokya Jeopark çalışmalarıyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftci, Kapadokya Jeopark çalışmalarıyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.  

 

Gülşehir ilçesinde Jeosit ve İnfo alanlarında incelemelerde bulunan Başkan Çiftci, "Bazıları boş işlerle uğraşmaya devam etsin. İlçemiz için önemli bir gündü. Kapadokya Jeopark çalışmaları kapsamında Gülşehir jeosit alanlarını ve İnfo alanını belirleme kapsamında değerli hocalarımız Prof. Dr. Tuncer Demir ve Doç. Dr. Ahmet Serdar Aytaç hocalarımız ve Levent Ak ağabeyimizle birlikte alanları gezdik. Şimdi sevgili hemşehrilerim nedir bu Jeopark ve Jeosit diyecekler. Jeosit bölgeye gelen turistin ve turların bir nevi yol haritası turistin, turun uğrayacağı güzergah demek. Allah'a hamdolsun bir çok yerimiz (Açıksaray, Kızılkatma, Kiliseler, Kepez, Tuzköy maden ocakları ve birçok yer) inşallah bu alanda olacak. Belki meyvelerini hemen vermeyecek ama şunu herkes iyi bilsin ki, bu kazanımlar kaybedilmezse Gülşehir turizmde hak ettiği yere gelecek" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.