MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çiftçi, ‘Önceliğimiz Kızılırmak rekreasyon çalışması olacak’

BELEDİYELER 14.05.2022 - 11:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çiftçi, ‘Önceliğimiz Kızılırmak rekreasyon çalışması olacak’

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, bu çalışma sezonunda önceliklerinin Kızılırmak rekreasyon çalışması olacağını belirtti.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, bu çalışma sezonunda önceliklerinin Kızılırmak rekreasyon çalışması olacağını belirtti.     Hobi evleri ve bahçelerinin yanında, Millet Bahçesi ve seyir tepesi gibi projelerinde bu süreçte hızla ilerleyeceğini söyleyen Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, "Önceliklerimizin başında Kızılırmak rekreasyon projemiz olacak. DSİ ile birlikte ilk etapta köprüden yukarı doğru 2.5 kilometre uzunluğunda bir Millet Bahçesi yapıyoruz. İnsanlarımızın daha rahat vakit geçirebilecekleri, güzel anlar geçirebilecekleri bir mesire alanına döndüreceğiz. Kepezde çalışmalarımız devam ediyor. Burada bir de seyir tepesi yapma projemiz var. Karacaşar'da düğün salonumuzun yapımı sürüyor. Önceliğimiz bunlar olacak. İlerleyen süreçte yeni bir belediye binası yapmak gibi de bir projemiz var. Onunda hazırlıkları sürüyor. Hobi evleri projemiz şu an Alan yönetiminde. Onaylandıktan sonra Kızılırmak kenarına ilk etapta 23 tane hobi evi yapacağız. Hobi bahçeleri de yapacağız. Bunların yanında yol, su, park düzenlemeleri gibi rutin çalışmalarımızda sürecek" ifadelerinde bulundu.  
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, bu çalışma sezonunda önceliklerinin Kızılırmak rekreasyon çalışması olacağını belirtti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, bu çalışma sezonunda önceliklerinin Kızılırmak rekreasyon çalışması olacağını belirtti.  

 

Hobi evleri ve bahçelerinin yanında, Millet Bahçesi ve seyir tepesi gibi projelerinde bu süreçte hızla ilerleyeceğini söyleyen Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, "Önceliklerimizin başında Kızılırmak rekreasyon projemiz olacak. DSİ ile birlikte ilk etapta köprüden yukarı doğru 2.5 kilometre uzunluğunda bir Millet Bahçesi yapıyoruz. İnsanlarımızın daha rahat vakit geçirebilecekleri, güzel anlar geçirebilecekleri bir mesire alanına döndüreceğiz. Kepezde çalışmalarımız devam ediyor. Burada bir de seyir tepesi yapma projemiz var. Karacaşar'da düğün salonumuzun yapımı sürüyor. Önceliğimiz bunlar olacak. İlerleyen süreçte yeni bir belediye binası yapmak gibi de bir projemiz var. Onunda hazırlıkları sürüyor. Hobi evleri projemiz şu an Alan yönetiminde. Onaylandıktan sonra Kızılırmak kenarına ilk etapta 23 tane hobi evi yapacağız. Hobi bahçeleri de yapacağız. Bunların yanında yol, su, park düzenlemeleri gibi rutin çalışmalarımızda sürecek" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.