MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çopur, milletvekilleri ve ilçe başkanlarıyla Gülşehir ilçesindeydi

SİYASET 24.06.2022 - 12:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çopur, milletvekilleri ve ilçe başkanlarıyla Gülşehir ilçesindeydi

Cumhuriyet Halk Partisinin ilk yapılacak il kongresinde aday olacağını açıklayan Eğitimci - Çiftçi Ergün Çopur ilçe ziyaretlerinin yanı sıra CHP'li milletvekillerinin bölgedeki gezilerine de katılıyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinin ilk yapılacak il kongresinde aday olacağını açıklayan Eğitimci - Çiftçi Ergün Çopur ilçe ziyaretlerinin yanı sıra CHP'li milletvekillerinin bölgedeki gezilerine de katılıyor.  Hali hazırda il yönetim kurulunda da görevini sürdüren Ergün Çopur, CHP'li milletvekillerinin Gülşehir ilçesindeki gezisine katılarak CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, Adana milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Orhan Sümer, Ayhan Barut ve ilçe başkanlarıyla birlikte yapılan geziye de iştirak etti.   Cumhuriyet Halk Partisinin bir bütün olarak seçim hazırlıklarını sürdürdüğüne de dikkat çeken CHP İl Başkan adayı Ergün Çopur, CHP iktidarında ekonomik bunalımlardan usanan, adaleti mumla arayan Türk milletinin huzura kavuşacağına da dikkat çekti
Cumhuriyet Halk Partisinin ilk yapılacak il kongresinde aday olacağını açıklayan Eğitimci - Çiftçi Ergün Çopur ilçe ziyaretlerinin yanı sıra CHP'li milletvekillerinin bölgedeki gezilerine de katılıyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinin ilk yapılacak il kongresinde aday olacağını açıklayan Eğitimci - Çiftçi Ergün Çopur ilçe ziyaretlerinin yanı sıra CHP'li milletvekillerinin bölgedeki gezilerine de katılıyor. 

Hali hazırda il yönetim kurulunda da görevini sürdüren Ergün Çopur, CHP'li milletvekillerinin Gülşehir ilçesindeki gezisine katılarak CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, Adana milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Orhan Sümer, Ayhan Barut ve ilçe başkanlarıyla birlikte yapılan geziye de iştirak etti.  

Cumhuriyet Halk Partisinin bir bütün olarak seçim hazırlıklarını sürdürdüğüne de dikkat çeken CHP İl Başkan adayı Ergün Çopur, CHP iktidarında ekonomik bunalımlardan usanan, adaleti mumla arayan Türk milletinin huzura kavuşacağına da dikkat çekti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.