Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cumhur ittifakı Ülkü Ocakları iftar yemeğinde bir araya geldi

SİYASET 24.04.2022 - 23:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Cumhur ittifakı Ülkü Ocakları iftar yemeğinde bir araya geldi

Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Cumhur ittifakı ortakları AK Parti ve MHP bir araya geldi.
  Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından iftar yemeği düzenlendi. Düzenlenen iftar yemeğine MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti milletvekilleri Yücel Menekşe, Mustafa Açıkgöz, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.   AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran açıklamasında, “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının düzenlediği iftar programına AK Kadrolarımız ile katılım sağladık. Rabbim birliğimizi daim etsin. Allah kabul etsin inşallah” dedi.
Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Cumhur ittifakı ortakları AK Parti ve MHP bir araya geldi.

 

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından iftar yemeği düzenlendi. Düzenlenen iftar yemeğine MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti milletvekilleri Yücel Menekşe, Mustafa Açıkgöz, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran açıklamasında, “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının düzenlediği iftar programına AK Kadrolarımız ile katılım sağladık. Rabbim birliğimizi daim etsin. Allah kabul etsin inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.