MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dalcı ve Salgın birlik başkanlığında

NEVŞEHİR 28.08.2021 - 11:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Dalcı ve Salgın birlik başkanlığında

Nevşehir'de bir dizi ziyaret programı düzenleyen İstanbul Nevşehirliler Derneği Başkanı Aşiret Dalcı ve siyasetçi - İş adamı Zafer Salgın Esnaf odaları birlik başkanlığını ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de bir dizi ziyaret programı düzenleyen İstanbul Nevşehirliler Derneği Başkanı Aşiret Dalcı ve siyasetçi - İş adamı Zafer Salgın Esnaf odaları birlik başkanlığını ziyaret etti.     Ziyaretinde derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktaran İstanbul Nevşehirliler Derneği Başkanı Aşiret Dalcı ve Siyasetçi - İş adamı Zafer Salgın'a teşekkür eden Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, salgın sürecinde esnaf ve sanatkarın ekonomik anlamda ciddi sıkıntılar yaşadığını, ülke genelinde aşılamaların artmasıyla birlikte bir an önce bu süreçten çıkmak istediklerini dile getirdi.  
Nevşehir'de bir dizi ziyaret programı düzenleyen İstanbul Nevşehirliler Derneği Başkanı Aşiret Dalcı ve siyasetçi - İş adamı Zafer Salgın Esnaf odaları birlik başkanlığını ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de bir dizi ziyaret programı düzenleyen İstanbul Nevşehirliler Derneği Başkanı Aşiret Dalcı ve siyasetçi - İş adamı Zafer Salgın Esnaf odaları birlik başkanlığını ziyaret etti.  

 

Ziyaretinde derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktaran İstanbul Nevşehirliler Derneği Başkanı Aşiret Dalcı ve Siyasetçi - İş adamı Zafer Salgın'a teşekkür eden Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, salgın sürecinde esnaf ve sanatkarın ekonomik anlamda ciddi sıkıntılar yaşadığını, ülke genelinde aşılamaların artmasıyla birlikte bir an önce bu süreçten çıkmak istediklerini dile getirdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.