Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Davulcunun parası Muhtar'dan

NEVŞEHİR 28.04.2021 - 11:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Davulcunun parası Muhtar'dan

Nevşehir'de pandemi ve ekonomik güçlükler nedeniyle il merkezindeki bir çok mahallede sahurda davul çalınamadı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de pandemi ve ekonomik güçlükler nedeniyle il merkezindeki bir çok mahallede sahurda davul çalınamadı.     Ancak vatandaşlardan para toplanmaması şartıyla merkez Yeni Mahalle muhtarlığına ramazan davulcusu için izin çıktı.     Ramazan ayının ilk gününden itibaren mahallede sahur vakti vatandaşı sahura uyandıran davulcunun parasının ise mahalle muhtarı tarafından ödeneceği belirtildi. Mahalle Muhtarı Süleyman Balalan, kendisinin gelenek ve göreneklerine bağlı biri olması nedeniyle bu yıl ramazan davulcusunun parasını bizzat kendisinin ödeyeceğini, bu konuda vatandaştan para toplanmayacağını söyledi.  
Nevşehir'de pandemi ve ekonomik güçlükler nedeniyle il merkezindeki bir çok mahallede sahurda davul çalınamadı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de pandemi ve ekonomik güçlükler nedeniyle il merkezindeki bir çok mahallede sahurda davul çalınamadı.  

 

Ancak vatandaşlardan para toplanmaması şartıyla merkez Yeni Mahalle muhtarlığına ramazan davulcusu için izin çıktı.  

 

Ramazan ayının ilk gününden itibaren mahallede sahur vakti vatandaşı sahura uyandıran davulcunun parasının ise mahalle muhtarı tarafından ödeneceği belirtildi. Mahalle Muhtarı Süleyman Balalan, kendisinin gelenek ve göreneklerine bağlı biri olması nedeniyle bu yıl ramazan davulcusunun parasını bizzat kendisinin ödeyeceğini, bu konuda vatandaştan para toplanmayacağını söyledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.