Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Defterdar Taş'tan veda ziyareti

NEVŞEHİR 14.04.2022 - 13:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Defterdar Taş'tan veda ziyareti

Nevşehir Defterdarı iken Samsun iline atanan Orhan Taş Nevşehir Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığına veda ziyaretinde bulundu.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Defterdarı iken Samsun iline atanan Orhan Taş Nevşehir Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığına veda ziyaretinde bulundu.     Oda Başkanı Şerafettin Arslan, "Samsun defterdarlığına atanan defterdarımız sayın Orhan Taş'ın odamıza veda ziyareti. Sayın defterdarımıza yeni görev yerinde başarılarının devamını diliyor, ilimize sunduğu katkılara ve nazik ziyaretine şahsım ve meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.    
Nevşehir Defterdarı iken Samsun iline atanan Orhan Taş Nevşehir Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığına veda ziyaretinde bulundu.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Defterdarı iken Samsun iline atanan Orhan Taş Nevşehir Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığına veda ziyaretinde bulundu.  

 

Oda Başkanı Şerafettin Arslan, "Samsun defterdarlığına atanan defterdarımız sayın Orhan Taş'ın odamıza veda ziyareti. Sayın defterdarımıza yeni görev yerinde başarılarının devamını diliyor, ilimize sunduğu katkılara ve nazik ziyaretine şahsım ve meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.