MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Demir'den 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

NEVŞEHİR 23.11.2021 - 16:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Demir'den 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
    Demir mesajında; Dünyanın en kutsal ve en saygın mesleğini icra eden, gücünü sevgi ve fedakârlıktan alan kıymetli öğretmenlerimizi "Öğretmenler Günü" vesilesiyle sevgi ve saygıyla selamlıyorum.   Yarınlarımızın ümidi yavrularımızın tarihini bilen, medeniyet değerlerini özümsemiş, üretken, bilgi ve sorumluluk sahibi nesiller olarak yetişmesi için görevini fedakârca ifa eden öğretmenlerimizin hakkı ödenemez. Onlar sahip oldukları meslek aşkıyla hiçbir karşılık beklemeden, zaman ve mekândan bağımsız bir gönül işini yüklenmiştir. Üstlendikleri sorumlulukla istikbalimizin mimarı olmuş ve her mesleği kaleminden çıkarmıştır.   Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın dönemi öğretmenlerimizin hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğu gerçeğini gözler önüne serdi. Böylece öğretmenlerimizin toplum nezdindeki önemi ve değeri bir kez daha idrak edildi. Bu süreçte hepimiz şahit olduk ki; öğretmenlerimiz şartlar ne olursa olsun edindikleri tecrübeler ve yeni becerilerle her yerde, her şartta mesleğin gereğini layıkıyla yerine getiriyor.   Ülkemizin geleceğinin inşasına öncülük eden değerli öğretmenlerimiz bu güçlerinin farkında olmalılar. Çünkü onlar 21. Yüzyıl becerileri ile donatılmış, milli ve manevi değerlerimize bağlı ve onları özümseyen gençliğimizi yetiştirmektedir. Bu yolda aklını ve gönlünü ortaya koymaktadırlar. Gecesini gündüzüne eş tutup öğrenmeye ve öğretmeye azmederek özverisini esirgememektedirler.   Bir insana emek vermek, onu yetiştirmek bizim mesleğimizin en muhteşem tarafıdır. Bu mukaddes mesleği tercih edip evlatlarımızın aydınlık yarınları için çalışan öğretmenlerimiz, velilerimize de her konuda yardımcı olarak pek çok gönüle dokunmaktadır. Her bir öğretmenimize öğrencilerimiz ve velilerimiz adına tek tek teşekkür ediyorum.   Bu duygu ve düşünceler ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bugünde, bedeli hiçbir maddî karşılık ile ölçülemeyecek kadar saygın bir mesleğin mensubu olan tüm öğretmenlerimize sevgi, saygı ve minnettarlığımı ifade ediyor; tüm öğretmenlerimizin "24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum.   Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit olan öğretmenlerimiz başta olmak üzere, ahirete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, mesleğe yeni başlayan genç arkadaşlarıma başarılı ve huzurlu bir meslek hayatı temenni ediyor, emekli olmuş öğretmenlerimize de hizmetleri dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum”. Dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 

Demir mesajında; Dünyanın en kutsal ve en saygın mesleğini icra eden, gücünü sevgi ve fedakârlıktan alan kıymetli öğretmenlerimizi "Öğretmenler Günü" vesilesiyle sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

 

Yarınlarımızın ümidi yavrularımızın tarihini bilen, medeniyet değerlerini özümsemiş, üretken, bilgi ve sorumluluk sahibi nesiller olarak yetişmesi için görevini fedakârca ifa eden öğretmenlerimizin hakkı ödenemez. Onlar sahip oldukları meslek aşkıyla hiçbir karşılık beklemeden, zaman ve mekândan bağımsız bir gönül işini yüklenmiştir. Üstlendikleri sorumlulukla istikbalimizin mimarı olmuş ve her mesleği kaleminden çıkarmıştır.

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın dönemi öğretmenlerimizin hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğu gerçeğini gözler önüne serdi. Böylece öğretmenlerimizin toplum nezdindeki önemi ve değeri bir kez daha idrak edildi. Bu süreçte hepimiz şahit olduk ki; öğretmenlerimiz şartlar ne olursa olsun edindikleri tecrübeler ve yeni becerilerle her yerde, her şartta mesleğin gereğini layıkıyla yerine getiriyor.

 

Ülkemizin geleceğinin inşasına öncülük eden değerli öğretmenlerimiz bu güçlerinin farkında olmalılar. Çünkü onlar 21. Yüzyıl becerileri ile donatılmış, milli ve manevi değerlerimize bağlı ve onları özümseyen gençliğimizi yetiştirmektedir. Bu yolda aklını ve gönlünü ortaya koymaktadırlar. Gecesini gündüzüne eş tutup öğrenmeye ve öğretmeye azmederek özverisini esirgememektedirler.

 

Bir insana emek vermek, onu yetiştirmek bizim mesleğimizin en muhteşem tarafıdır. Bu mukaddes mesleği tercih edip evlatlarımızın aydınlık yarınları için çalışan öğretmenlerimiz, velilerimize de her konuda yardımcı olarak pek çok gönüle dokunmaktadır. Her bir öğretmenimize öğrencilerimiz ve velilerimiz adına tek tek teşekkür ediyorum.

 

Bu duygu ve düşünceler ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bugünde, bedeli hiçbir maddî karşılık ile ölçülemeyecek kadar saygın bir mesleğin mensubu olan tüm öğretmenlerimize sevgi, saygı ve minnettarlığımı ifade ediyor; tüm öğretmenlerimizin "24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum.

 

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit olan öğretmenlerimiz başta olmak üzere, ahirete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, mesleğe yeni başlayan genç arkadaşlarıma başarılı ve huzurlu bir meslek hayatı temenni ediyor, emekli olmuş öğretmenlerimize de hizmetleri dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum”. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.