Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Demirkesen, 'Derinkuyu’nun adamı mert olur'

SİYASET 06.07.2021 - 10:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Demirkesen, 'Derinkuyu’nun adamı mert olur'

Derinkuyu Ocak Başkanı Sezer Demirkesen, Derinkuyuluların mert insanlar olduğunu ifade ederek, memleketine destek çıktı.
  Derinkuyu Ocak Başkanı Sezer Demirkesen, Derinkuyuluların mert insanlar olduğunu ifade ederek, memleketine destek çıktı.                                Geçtiğimiz günlerde Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın takdiri ile İl Ocak Başkanı Ali Türker tarafından ataması yapılan Derinkuyu Ocak Başkanı Sezer Demirkesen ilçe ile önemli açıklamalarda bulunarak Derinkuyu halkına övgüler yağdırdı.   “Derinkuyu’nun adamı mert olur” diyen Ocak Başkanı Sezer Demirkesen, “Hemşerilerimiz ile omuz omuza vererek ilçede önemli çalışmalara imza atmak istiyoruz” dedi.   Ülkücü Türk Gençliğine yakışır bir duruş ve olgunlukla milletin her bir gencine ulaşmayı planladıklarını söyleyen Başkan Demirkesen, şunları söyledi; Bilindiği Üzere 29.06.2021 tarihinde, Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker Beyefendi tarafından, Derinkuyu Ülkü Ocakları Başkanı olarak atanmam gerçekleşti. Onur Karataş Başkan'dan aldığım bu kutlu sancağı gelecek nesillerimize taşıyacağız. Yüce Türk milletinin şanlı tarihinden ve mücadelesinden ilham alarak; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde; Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in yolunda ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrinde; Ülkücü Türk Gençliğine yakışır bir duruş ve olgunlukla milletimizin her bir gencine ulaşmayı planlıyoruz. “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, uyuşturucu vb. kötü alışkanlıklardan korunması adına mücadele etmekte, bu yönü ile de gençlerimizi sokak çetelerinden, hain ve diğer kirli yapılardan uzak tutmayı amaçlamaktayız. “ dedi.   “FAALİYETLERE ARA VE TAVİZ YOK” Bu amaç kapsamında da eğitim, kültür ve spor faaliyetlerine ara ve taviz vermeden devam edeceklerini belirten Başkan Sezer Demirkesen, “Ülkü Ocakları kurulduğu 1968 yılından bugüne dek, Ülkemizde gelişen ve kendisini ilgilendiren, tüm Milli duyguları ve maneviyatı ile de ülkesinin yanında olmuş, bundan sonra ki süreçte de olmaya devam edecektir.” dedi.  
Derinkuyu Ocak Başkanı Sezer Demirkesen, Derinkuyuluların mert insanlar olduğunu ifade ederek, memleketine destek çıktı.

 

Derinkuyu Ocak Başkanı Sezer Demirkesen, Derinkuyuluların mert insanlar olduğunu ifade ederek, memleketine destek çıktı.

                              

Geçtiğimiz günlerde Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın takdiri ile İl Ocak Başkanı Ali Türker tarafından ataması yapılan Derinkuyu Ocak Başkanı Sezer Demirkesen ilçe ile önemli açıklamalarda bulunarak Derinkuyu halkına övgüler yağdırdı.

 

“Derinkuyu’nun adamı mert olur” diyen Ocak Başkanı Sezer Demirkesen, “Hemşerilerimiz ile omuz omuza vererek ilçede önemli çalışmalara imza atmak istiyoruz” dedi.

 

Ülkücü Türk Gençliğine yakışır bir duruş ve olgunlukla milletin her bir gencine ulaşmayı planladıklarını söyleyen Başkan Demirkesen, şunları söyledi; Bilindiği Üzere 29.06.2021 tarihinde, Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker Beyefendi tarafından, Derinkuyu Ülkü Ocakları Başkanı olarak atanmam gerçekleşti. Onur Karataş Başkan'dan aldığım bu kutlu sancağı gelecek nesillerimize taşıyacağız. Yüce Türk milletinin şanlı tarihinden ve mücadelesinden ilham alarak; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde; Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in yolunda ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrinde; Ülkücü Türk Gençliğine yakışır bir duruş ve olgunlukla milletimizin her bir gencine ulaşmayı planlıyoruz. “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, uyuşturucu vb. kötü alışkanlıklardan korunması adına mücadele etmekte, bu yönü ile de gençlerimizi sokak çetelerinden, hain ve diğer kirli yapılardan uzak tutmayı amaçlamaktayız. “ dedi.

 

“FAALİYETLERE ARA VE TAVİZ YOK”

Bu amaç kapsamında da eğitim, kültür ve spor faaliyetlerine ara ve taviz vermeden devam edeceklerini belirten Başkan Sezer Demirkesen, “Ülkü Ocakları kurulduğu 1968 yılından bugüne dek, Ülkemizde gelişen ve kendisini ilgilendiren, tüm Milli duyguları ve maneviyatı ile de ülkesinin yanında olmuş, bundan sonra ki süreçte de olmaya devam edecektir.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.