Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyu'da altyapıda büyük değişiklik için ilk çalışma başladı

İLÇELER 12.10.2021 - 11:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Derinkuyu'da altyapıda büyük değişiklik için ilk çalışma başladı

Derinkuyu ilçesinde belediyenin girişimleriyle ilçenin alt yapısında büyük bir değişim yaşanması beklenen çalışmalara başlandı.
    NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu ilçesinde belediyenin girişimleriyle ilçenin alt yapısında büyük bir değişim yaşanması beklenen çalışmalara başlandı.    Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Temiz su arıtma tesisi, yeni su depoları ve içme suyu hattının çalışmalarına başlandığını belirtti.    Aksoy, "İlçemizin içme suyu hattının tamamının değişimi için yüklenici firma tarafından ilk kazma vuruldu. İlçe halkımızın sağlıklı içme suyu tüketebilmesi için yapılacak alt yapı ve tesisler ile bölgemize örnek olacaktır" ifadelerinde bulundu.
Derinkuyu ilçesinde belediyenin girişimleriyle ilçenin alt yapısında büyük bir değişim yaşanması beklenen çalışmalara başlandı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu ilçesinde belediyenin girişimleriyle ilçenin alt yapısında büyük bir değişim yaşanması beklenen çalışmalara başlandı. 

 

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Temiz su arıtma tesisi, yeni su depoları ve içme suyu hattının çalışmalarına başlandığını belirtti. 

 

Aksoy, "İlçemizin içme suyu hattının tamamının değişimi için yüklenici firma tarafından ilk kazma vuruldu. İlçe halkımızın sağlıklı içme suyu tüketebilmesi için yapılacak alt yapı ve tesisler ile bölgemize örnek olacaktır" ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.