Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyu'da kurum müdürleri toplantısı

İLÇELER 17.09.2021 - 12:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Derinkuyu'da kurum müdürleri toplantısı

Derinkuyu İlkokul Kurum Müdürleri toplantısı, İlçe Millî Eğitim Müdürü Yücel İrmak başkanlığında, şube müdürleri ve ilkokul müdürlerimizin katılımı ile Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu İlkokul Kurum Müdürleri toplantısı, İlçe Millî Eğitim Müdürü Yücel İrmak başkanlığında, şube müdürleri ve ilkokul müdürlerimizin katılımı ile Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapıldı.    Toplantıda 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı faaliyetlerinin genel değerlendirilmesi yapılarak, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında yapılacak iş ve işlemler hakkında bilgi verildi. İlçede bulunan yabancı uyruklu öğrencilerin eğitim öğretim durumları hakkında bilgi alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel İrmak, okul müdürlerinin görüş ve önerilerini dinleyerek yapılan çalışmalardan dolayı okul müdürlerine teşekkür ederek toplantıya son verdi.  
Derinkuyu İlkokul Kurum Müdürleri toplantısı, İlçe Millî Eğitim Müdürü Yücel İrmak başkanlığında, şube müdürleri ve ilkokul müdürlerimizin katılımı ile Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu İlkokul Kurum Müdürleri toplantısı, İlçe Millî Eğitim Müdürü Yücel İrmak başkanlığında, şube müdürleri ve ilkokul müdürlerimizin katılımı ile Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapıldı. 

 

Toplantıda 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı faaliyetlerinin genel değerlendirilmesi yapılarak, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında yapılacak iş ve işlemler hakkında bilgi verildi. İlçede bulunan yabancı uyruklu öğrencilerin eğitim öğretim durumları hakkında bilgi alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel İrmak, okul müdürlerinin görüş ve önerilerini dinleyerek yapılan çalışmalardan dolayı okul müdürlerine teşekkür ederek toplantıya son verdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.