MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyu'da TOKİ konutları yükseliyor

İLÇELER 13.10.2021 - 14:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Derinkuyu'da TOKİ konutları yükseliyor

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde TOKİ konutlarının yapımı hızla sürüyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde TOKİ konutlarının yapımı hızla sürüyor.    126 konutun inşa edileceği konutların en kısa sürede hak sahiplerine teslim edileceğini belirten Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, "Söz verdiğimiz projeler yükselmeye devam ediyor. İlçemizde yapılmakta olan 126 konut, 1 adet 3 dükkanlı ticaret merkezi toplu konut inşaatı yükselmeye devam ediyor" ifadelerinde bulundu.
Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde TOKİ konutlarının yapımı hızla sürüyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde TOKİ konutlarının yapımı hızla sürüyor. 

 

126 konutun inşa edileceği konutların en kısa sürede hak sahiplerine teslim edileceğini belirten Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, "Söz verdiğimiz projeler yükselmeye devam ediyor. İlçemizde yapılmakta olan 126 konut, 1 adet 3 dükkanlı ticaret merkezi toplu konut inşaatı yükselmeye devam ediyor" ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.