Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyu'da yaz kuran kurslarına 613 kursiyer katıldı

EĞİTİM 18.11.2021 - 11:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Derinkuyu'da yaz kuran kurslarına 613 kursiyer katıldı

2021 yılı Yaz Kursları Diyanet İşleri Başkanlığının talimatları, İlçe Müftülüğünün koordinasyonunda, din gönüllüsü personelleri denetiminde Cami ve Kur'an Kurslarında açılan 2021 Yaz Kur’an Kursları sona erdi.
    NEVŞEHİR(MHA) 2021 yılı Yaz Kursları Diyanet İşleri Başkanlığının talimatları, İlçe Müftülüğünün koordinasyonunda, din gönüllüsü personelleri denetiminde Cami ve Kur'an Kurslarında açılan 2021 Yaz Kur’an Kursları sona erdi.   Yaz kurslarında başta Kur’an-ı Kerim olmak üzere, dini bilgiler ve adab-ı muaşeret kurallarının  öğretildiği 2021 Yaz Kur’an Kurslarında İlçede toplam 613 öğrenci katılım sağladı.   Kurslara katılım sağlayan kursiyerlere yönelik kurs süresince çeşitli faaliyetler, ziyaretler, kültürel ve sosyal etkinlikler düzenlendi. Hediyeler verildi ve hayır severlerin katkılarıyla bazı ikramlar yapıldı.   Derinkuyu Müftülüğü başta öğrencilerin eğitimine katkı sağlayan din gönüllüsü hocalara, yaz kurslarına katılarak camileri şenlendiren öğrencilere ve hayırsever vatandaşlara katkıları için teşekkür etti.   
2021 yılı Yaz Kursları Diyanet İşleri Başkanlığının talimatları, İlçe Müftülüğünün koordinasyonunda, din gönüllüsü personelleri denetiminde Cami ve Kur'an Kurslarında açılan 2021 Yaz Kur’an Kursları sona erdi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) 2021 yılı Yaz Kursları Diyanet İşleri Başkanlığının talimatları, İlçe Müftülüğünün koordinasyonunda, din gönüllüsü personelleri denetiminde Cami ve Kur'an Kurslarında açılan 2021 Yaz Kur’an Kursları sona erdi.

 

Yaz kurslarında başta Kur’an-ı Kerim olmak üzere, dini bilgiler ve adab-ı muaşeret kurallarının  öğretildiği 2021 Yaz Kur’an Kurslarında İlçede toplam 613 öğrenci katılım sağladı.

 

Kurslara katılım sağlayan kursiyerlere yönelik kurs süresince çeşitli faaliyetler, ziyaretler, kültürel ve sosyal etkinlikler düzenlendi. Hediyeler verildi ve hayır severlerin katkılarıyla bazı ikramlar yapıldı.

 

Derinkuyu Müftülüğü başta öğrencilerin eğitimine katkı sağlayan din gönüllüsü hocalara, yaz kurslarına katılarak camileri şenlendiren öğrencilere ve hayırsever vatandaşlara katkıları için teşekkür etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.