Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Destekleme ve yetiştirme kursları sürüyor

EĞİTİM 25.02.2021 - 09:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Destekleme ve yetiştirme kursları sürüyor

Okulların eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde incelemeyi ilke haline getiren Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici Halk Eğitim Merkezi ve Şehit Semih Turgut Ortaokulunu ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Okulların eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde incelemeyi ilke haline getiren Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici Halk Eğitim Merkezi ve Şehit Semih Turgut Ortaokulunu ziyaret etti.     Bu kurumlarda salgın tedbirlerine uygun olarak devam ettirilen destekleme ve yetiştirme kurslarını inceleyerek idareci ve öğretmenlerden bilgi aldı.    İlk olarak Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici Halk Eğitim Merkezindeki mezun öğrencilerle devam eden kurslar incelendi.     Milli Eğitim Müdürü Demir burada üniversiteye hazırlanan öğrencilerimizle konuşarak onlara başarı dileklerinde bulundu.    Daha sonra Şehit Semih Turgut Ortaokuluna giden Milli Eğitim Müdürü Murat Demir kurslardaki öğrencilerle sohbet ederek öğrencilerimizin okullarında olmaktan duydukları mutluluğa ortak oldu. Tedbirlere hassasiyetle uyarak hep birlikte sağlıklı günlerde eğitim öğretime devam edileceğini vurguladı.      Demir; sınıfların sosyal mesafeye göre düzenlenmesi, dezenfektan, maske, fiziki ve sosyal yeterlilikler konularında azami bir şekilde özen göstererek öğrencilerin sağlıklı ve güvenli bir ortamda sorunsuz bir şekilde eğitim almalarını sağlayan tüm öğretmen ve okul yöneticilerine teşekkür etti. 
Okulların eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde incelemeyi ilke haline getiren Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici Halk Eğitim Merkezi ve Şehit Semih Turgut Ortaokulunu ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Okulların eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde incelemeyi ilke haline getiren Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici Halk Eğitim Merkezi ve Şehit Semih Turgut Ortaokulunu ziyaret etti.  

 

Bu kurumlarda salgın tedbirlerine uygun olarak devam ettirilen destekleme ve yetiştirme kurslarını inceleyerek idareci ve öğretmenlerden bilgi aldı. 

 

İlk olarak Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici Halk Eğitim Merkezindeki mezun öğrencilerle devam eden kurslar incelendi.  

 

Milli Eğitim Müdürü Demir burada üniversiteye hazırlanan öğrencilerimizle konuşarak onlara başarı dileklerinde bulundu. 

 

Daha sonra Şehit Semih Turgut Ortaokuluna giden Milli Eğitim Müdürü Murat Demir kurslardaki öğrencilerle sohbet ederek öğrencilerimizin okullarında olmaktan duydukları mutluluğa ortak oldu. Tedbirlere hassasiyetle uyarak hep birlikte sağlıklı günlerde eğitim öğretime devam edileceğini vurguladı.   

 

Demir; sınıfların sosyal mesafeye göre düzenlenmesi, dezenfektan, maske, fiziki ve sosyal yeterlilikler konularında azami bir şekilde özen göstererek öğrencilerin sağlıklı ve güvenli bir ortamda sorunsuz bir şekilde eğitim almalarını sağlayan tüm öğretmen ve okul yöneticilerine teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.