MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Devlet Hastanesi-Sulusaray yolu trafiğe açıldı

BELEDİYELER 20.06.2022 - 13:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Devlet Hastanesi-Sulusaray yolu trafiğe açıldı

Sıcak asfalt serimi tamamlanan 15 Temmuz Mahallesi’ndeki Şifa Cami yanından Sulusaray Kavşağına uzanan yol yeniden araç trafiğine açıldı.
  15 Temmuz Mahallesi’ndeki Şifa Cami yanından Sulusaray Kavşağına uzanan 161. Sokak ve 50. Sokak ile 2000 Evler Mahallesi TOKİ bölgesindeki 39. Sokak’ta Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı.   Hafta sonu tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarının ardından yol yeniden trafiğe açılırken yol boyunca yaya kaldırımı yenileme çalışmaları belediye ekiplerince sürdürülecek.   Önümüzdeki günlerde çizgi çalışması yapılacak olan yol boyunca ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ağaçlandırma ve refüj çalışması da gerçekleştirilecek.   Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince geçtiğimiz haftalarda yol güzergâhında içme suyu altyapısı yenileme çalışması yapılarak yağmur suyu hatları oluşturulmuştu.
Sıcak asfalt serimi tamamlanan 15 Temmuz Mahallesi’ndeki Şifa Cami yanından Sulusaray Kavşağına uzanan yol yeniden araç trafiğine açıldı.

 

15 Temmuz Mahallesi’ndeki Şifa Cami yanından Sulusaray Kavşağına uzanan 161. Sokak ve 50. Sokak ile 2000 Evler Mahallesi TOKİ bölgesindeki 39. Sokak’ta Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı.

 

Hafta sonu tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarının ardından yol yeniden trafiğe açılırken yol boyunca yaya kaldırımı yenileme çalışmaları belediye ekiplerince sürdürülecek.

 

Önümüzdeki günlerde çizgi çalışması yapılacak olan yol boyunca ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ağaçlandırma ve refüj çalışması da gerçekleştirilecek.

 

Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince geçtiğimiz haftalarda yol güzergâhında içme suyu altyapısı yenileme çalışması yapılarak yağmur suyu hatları oluşturulmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.