MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dinç, 'Onlar toplumumuzun vazgeçilmezleri'

NEVŞEHİR 11.05.2021 - 14:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Dinç, 'Onlar toplumumuzun vazgeçilmezleri'

Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, engellilerin toplumun önemli bir temel taşı olduğuna dikkat çekerek Engelliler Haftasını kutladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, engellilerin toplumun önemli bir temel taşı olduğuna dikkat çekerek Engelliler Haftasını kutladı.   Ülkemizde engellilerin önemli kazanımlar elde ettiğine dikkat çeken İl Genel Meclisi Başkanı Dinç, “Ülkemizde engellilerimize yönelik uygulanmaya başlanan pozitif ayrımcılıkla beraber engellilerin toplum içerisinde önemli bir yere gelmesi sağlandı. Onlara sağlanan başta iş imkanlarının artırılması engellilerimizin hayata daha sıkı bir şekilde sarılmalarını sağladı. Günümüzde hemen hemen herkesin bir engelli adayı olduğu göz önünde bulundurulduğunda engelli Vatandaşlarımızın topluma adaptasyonu için 7’den 70’e hepimize önemli görevler düştüğü de asla unutulmamalı. Onlar toplumumuzun vazgeçilmez unsurları arasındadır” ifadelerinde bulundu. 
Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, engellilerin toplumun önemli bir temel taşı olduğuna dikkat çekerek Engelliler Haftasını kutladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, engellilerin toplumun önemli bir temel taşı olduğuna dikkat çekerek Engelliler Haftasını kutladı.  

Ülkemizde engellilerin önemli kazanımlar elde ettiğine dikkat çeken İl Genel Meclisi Başkanı Dinç, “Ülkemizde engellilerimize yönelik uygulanmaya başlanan pozitif ayrımcılıkla beraber engellilerin toplum içerisinde önemli bir yere gelmesi sağlandı. Onlara sağlanan başta iş imkanlarının artırılması engellilerimizin hayata daha sıkı bir şekilde sarılmalarını sağladı. Günümüzde hemen hemen herkesin bir engelli adayı olduğu göz önünde bulundurulduğunda engelli Vatandaşlarımızın topluma adaptasyonu için 7’den 70’e hepimize önemli görevler düştüğü de asla unutulmamalı. Onlar toplumumuzun vazgeçilmez unsurları arasındadır” ifadelerinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.