Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dinler ve Kahraman, Kadıncık Ana Kadın Kooperatifi’ni ziyaret etti

TURİZM 17.12.2020 - 14:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Dinler ve Kahraman, Kadıncık Ana Kadın Kooperatifi’ni ziyaret etti

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ve AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Hacıbektaş ilçesinde bulunan Kadıncık Ana Kooperatifini ziyaret etti.
  KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ve AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Yakup Dinler Hacıbektaş Kaymakamı Kübra Kurtoğlu’nun girişimleri ile ilçeye kazandırılan Kadıncık Ana Kadın Kooperatifi’ni ziyaret etti. Dinler ve Kahraman, Kaymakam Kurtoğlu ile bir süre görüşürken Kooperatif yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.   KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Kapadokya'nın tarihi ilçesi Hacıbektaş'ta, ilçenin Kaymakamı Kübra Kurtoğlu’nun girişimleriyle faaliyete geçen Kadıncık Ana Kadın Kooperatifini AK Parti Ürgüp İlçe Başkanımız Oğuz Kahraman ile birlikte ziyaret ettik. Burada yetiştirilip pişirdikleri lezzetleri yerinde tattık. Emeklerine ve ellerine sağlık” dedi.
KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ve AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Hacıbektaş ilçesinde bulunan Kadıncık Ana Kooperatifini ziyaret etti.

 

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ve AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Yakup Dinler Hacıbektaş Kaymakamı Kübra Kurtoğlu’nun girişimleri ile ilçeye kazandırılan Kadıncık Ana Kadın Kooperatifi’ni ziyaret etti. Dinler ve Kahraman, Kaymakam Kurtoğlu ile bir süre görüşürken Kooperatif yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

 

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Kapadokya'nın tarihi ilçesi Hacıbektaş'ta, ilçenin Kaymakamı Kübra Kurtoğlu’nun girişimleriyle faaliyete geçen Kadıncık Ana Kadın Kooperatifini AK Parti Ürgüp İlçe Başkanımız Oğuz Kahraman ile birlikte ziyaret ettik. Burada yetiştirilip pişirdikleri lezzetleri yerinde tattık. Emeklerine ve ellerine sağlık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.