Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Doğal afetlere karşı hazırlıklı olmak hayat kurtarır!

NEVŞEHİR 24.04.2021 - 11:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Doğal afetlere karşı hazırlıklı olmak hayat kurtarır!

Nevşehir Ticaret Borsası, doğal afetlere karşı hazırlıklı olmanın hayat kurtardığına dikkat çekti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret Borsası, doğal afetlere karşı hazırlıklı olmanın hayat kurtardığına dikkat çekti.     Konuya ilişkin borsa üyelerinin dikkatini çekmek ve bilgilendirmek amaçlı yapılan açıklamada; "İş Yerleri için Afet Farkındalık Eğitimine Sadece 45 dakikanızı ayırın!. Sayın Üyemiz; Bildiğiniz üzere, herhangi bir afet durumunda üretimin ve ticaretin en az seviyede etkilenmesinin sağlanabilmesi için işletmelerin de doğal afetlere karşı hazır olması gerekmektedir. İş dünyası afetlere karşı ne kadar hazır olursa Türkiye ekonomisinin de sürdürülebilirliği o denli kuvvetli olacaktır. İşte bu sebeple işletmeleri afetlere hazırlama sürecinde esas rol; Nevşehir Ticaret Borsası üyelerimize düşmektedir. 2021 Afet Eğitim Yılı çalışmaları kapsamında; TOBB - AFAD Eğitim İşbirliği Protokolü" imzaladı. Söz konusu Protokol kapsamında AFAD tarafından hazırlanan İş Yerleri için Afet Farkındalık Eğitimi"ne https://www.youtube.com/watch?v=05NZrBzU4OI  İş Yerleri için Afet Farkındalık Eğitimi #2021AfetEğitimYılı www.youtube.com  linki üzerinden erişebilirsiniz" ifadelerine yer verildi.  
Nevşehir Ticaret Borsası, doğal afetlere karşı hazırlıklı olmanın hayat kurtardığına dikkat çekti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret Borsası, doğal afetlere karşı hazırlıklı olmanın hayat kurtardığına dikkat çekti.  

 

Konuya ilişkin borsa üyelerinin dikkatini çekmek ve bilgilendirmek amaçlı yapılan açıklamada; "İş Yerleri için Afet Farkındalık Eğitimine Sadece 45 dakikanızı ayırın!. Sayın Üyemiz; Bildiğiniz üzere, herhangi bir afet durumunda üretimin ve ticaretin en az seviyede etkilenmesinin sağlanabilmesi için işletmelerin de doğal afetlere karşı hazır olması gerekmektedir. İş dünyası afetlere karşı ne kadar hazır olursa Türkiye ekonomisinin de sürdürülebilirliği o denli kuvvetli olacaktır. İşte bu sebeple işletmeleri afetlere hazırlama sürecinde esas rol; Nevşehir Ticaret Borsası üyelerimize düşmektedir. 2021 Afet Eğitim Yılı çalışmaları kapsamında; TOBB - AFAD Eğitim İşbirliği Protokolü" imzaladı. Söz konusu Protokol kapsamında AFAD tarafından hazırlanan İş Yerleri için Afet Farkındalık Eğitimi"ne https://www.youtube.com/watch?v=05NZrBzU4OI

https://www.bing.com/th?id=OVP.etp9Fz2HGvXSyETskZpXRAEsDh&pid=Api

İş Yerleri için Afet Farkındalık Eğitimi

#2021AfetEğitimYılı

www.youtube.com

 linki üzerinden erişebilirsiniz" ifadelerine yer verildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.