Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Doğum Günün Kutlu Olsun Güzel İnsan

MAGAZİN 08.06.2017 - 19:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Doğum Günün Kutlu Olsun Güzel İnsan

Haber Merkezimizin hukuk Danışmanı Sema Yurtbilir Yavuz yeni yaşında yine bizlerle olacak.
Haber Merkezimizin Hukuk Danışmanı Sema Yurtbilir Yavuz yeni yaşında yine bizlerle olacak.    8 Haziran 1976 günü dünyaya gelen Sema Yurtbilir Yavuz 41'inci doğum gününü Lale Haber olarak kutluyoruz.   Lale Haber Merkezini Can Taşkın aldıktan sonra hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Hukuk Danışmamız Sema Yurtbilir Yavuz’un doğum gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz.   Lale Haber Sahibi Can Taşkın Hukuk Danışmanı Sema Yurtbilir Yavuz ile ilgili şu sözleri söyledi : Doğum günün kutlu olsun Sema Yurtbilir Yavuz... "Nevşehir’de bir çok avukattan daha fazla bilgili mütevazi insancıl bir basın yemeğinde ilk kez tanıştığım, insan gibi insan. Tanışmaktan onur duyduğum, yaşamımda müteşekkir olduğum nadir insanlardan biridir. Hayatımda ideal hukukçu tanımına en uygun çok özel bir Allah kulu. İnsanlığı dostluğu kadınlara ve özellikle tüm insanlara sahiplenen yapısıyla adeta ailemden biri. Yüce Allah ayağına taş değdirmesin seni bütün kötülerden kötülüklerden korusun. Ailenle, evlatlarınla sevenlerinle hep huzurlu sağlıklı mutlu yaşa. Dualarımdasın... diye konuştu
Haber Merkezimizin hukuk Danışmanı Sema Yurtbilir Yavuz yeni yaşında yine bizlerle olacak.

Haber Merkezimizin Hukuk Danışmanı Sema Yurtbilir Yavuz yeni yaşında yine bizlerle olacak. 

 

8 Haziran 1976 günü dünyaya gelen Sema Yurtbilir Yavuz 41'inci doğum gününü Lale Haber olarak kutluyoruz.

 

Lale Haber Merkezini Can Taşkın aldıktan sonra hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Hukuk Danışmamız Sema Yurtbilir Yavuz’un doğum gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz.

 

Lale Haber Sahibi Can Taşkın Hukuk Danışmanı Sema Yurtbilir Yavuz ile ilgili şu sözleri söyledi : Doğum günün kutlu olsun Sema Yurtbilir Yavuz... "Nevşehir’de bir çok avukattan daha fazla bilgili mütevazi insancıl bir basın yemeğinde ilk kez tanıştığım, insan gibi insan. Tanışmaktan onur duyduğum, yaşamımda müteşekkir olduğum nadir insanlardan biridir. Hayatımda ideal hukukçu tanımına en uygun çok özel bir Allah kulu. İnsanlığı dostluğu kadınlara ve özellikle tüm insanlara sahiplenen yapısıyla adeta ailemden biri. Yüce Allah ayağına taş değdirmesin seni bütün kötülerden kötülüklerden korusun. Ailenle, evlatlarınla sevenlerinle hep huzurlu sağlıklı mutlu yaşa. Dualarımdasın... diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.