Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Doksar'dan göç filmleri festivali daveti

KÜLTÜR-SANAT 15.06.2020 - 12:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Doksar'dan göç filmleri festivali daveti

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Gaziantep’te yapılması planlanan, COVİD19 sebebiyle online platformda yapılacak olan film festivali için Nevşehir Göç İdaresi Müdürü Akif Doksar tüm halkı izlemeye davet etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Gaziantep’te yapılması planlanan, COVİD19 sebebiyle online platformda yapılacak olan film festivali için Nevşehir Göç İdaresi Müdürü Akif Doksar tüm halkı izlemeye davet etti.   Doksar, "14 Haziran’da başlayacak olan dünyanın en geniş katılımlı flim festivali başlıyor.   Uluslararası Göç Filmleri Festivali’ne 50’den fazla ülke, yerli ve yabancı 500’ün üzerinde sinemacı, basın mensubu, sivil toplum kuruluşlarından katılımcılar ve konuyla ilgili akademisyenleri ağırlamayı planlayan festival, sinema üzerinden göç ve göçmen meselesi hakkında farkındalık yaratmaya çalışacak. Etkinlik sırasında göç ve medeniyet temalı filmler üzerinden iki kategoride yarışma düzenlenecek. Uluslararası Uzun Metraj ve Uluslararası Kısa Metraj yarışmaları sonucunda üç ayrı ödül verilecek. Başkanlığını ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın yapacağı festival sinemanın evrensel dilini ayağınıza getirecek.   14-21 haziran 2020 tarihleri arası gerçekleşecek olan festivali online platformda Migration FF’den tüm halkımız takip edebilir” dedi.  
Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Gaziantep’te yapılması planlanan, COVİD19 sebebiyle online platformda yapılacak olan film festivali için Nevşehir Göç İdaresi Müdürü Akif Doksar tüm halkı izlemeye davet etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Gaziantep’te yapılması planlanan, COVİD19 sebebiyle online platformda yapılacak olan film festivali için Nevşehir Göç İdaresi Müdürü Akif Doksar tüm halkı izlemeye davet etti.

 

Doksar, "14 Haziran’da başlayacak olan dünyanın en geniş katılımlı flim festivali başlıyor.

 

Uluslararası Göç Filmleri Festivali’ne 50’den fazla ülke, yerli ve yabancı 500’ün üzerinde sinemacı, basın mensubu, sivil toplum kuruluşlarından katılımcılar ve konuyla ilgili akademisyenleri ağırlamayı planlayan festival, sinema üzerinden göç ve göçmen meselesi hakkında farkındalık yaratmaya çalışacak. Etkinlik sırasında göç ve medeniyet temalı filmler üzerinden iki kategoride yarışma düzenlenecek. Uluslararası Uzun Metraj ve Uluslararası Kısa Metraj yarışmaları sonucunda üç ayrı ödül verilecek. Başkanlığını ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın yapacağı festival sinemanın evrensel dilini ayağınıza getirecek.

 

14-21 haziran 2020 tarihleri arası gerçekleşecek olan festivali online platformda Migration FF’den tüm halkımız takip edebilir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.