Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dörtkol'u ilk kutlayanlar arasındaydı

İLÇELER 06.09.2021 - 10:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Dörtkol'u ilk kutlayanlar arasındaydı

Nevşehir Eczacılar Odasının olağan genel kurulu hafta sonunda odanın hizmet binasında yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Eczacılar Odasının olağan genel kurulu hafta sonunda odanın hizmet binasında yapıldı.     Eşiyle birlikte genel kurula katılan, oy kullanan Eczacı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk yeniden oda başkanlığına seçilen Ecz. Tansu Dörtkol ve yönetimini ilk kutlayanlar arasındaydı.     Başkan Aktürk, "Bugün eşim ve meslektaşım Melahat Hanımefendi ile birlikte Nevşehir Eczacı Odamızın Genel Kurulunda oyumuzu kullanarak güven tazeleyen Tansu Dörtkol ve yönetim kurulunu kutluyorum.Şahsımı da yeniden Büyük Kongre Delegeliğine layık gören meslektaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.  
Nevşehir Eczacılar Odasının olağan genel kurulu hafta sonunda odanın hizmet binasında yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Eczacılar Odasının olağan genel kurulu hafta sonunda odanın hizmet binasında yapıldı.  

 

Eşiyle birlikte genel kurula katılan, oy kullanan Eczacı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk yeniden oda başkanlığına seçilen Ecz. Tansu Dörtkol ve yönetimini ilk kutlayanlar arasındaydı.  

 

Başkan Aktürk, "Bugün eşim ve meslektaşım Melahat Hanımefendi ile birlikte Nevşehir Eczacı Odamızın Genel Kurulunda oyumuzu kullanarak güven tazeleyen Tansu Dörtkol ve yönetim kurulunu kutluyorum.Şahsımı da yeniden Büyük Kongre Delegeliğine layık gören meslektaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.