Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

EBS'li kadın öğretmenlere hediyeleri takdim ediliyor

NEVŞEHİR 23.11.2021 - 17:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

EBS'li kadın öğretmenlere hediyeleri takdim ediliyor

Eğitim-Bir-Sen 24 Kasım öğretmenler gününde yine üyelerinin yanında olmayı sürdürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir'de de eğitim sendikaları arasında yetkili sendika olma başarısını yıllardır sürdüren Eğitim-Bir-Sen 24 Kasım öğretmenler gününde yine üyelerinin yanında olmayı sürdürüyor.     24 Kasım öğretmenler gününde sendika üyesi eğitimcilere çeşitli hediyeler sunma geleneğini sürdüren Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı bu yıl üyelerine Laptop çantası hediye ediyor.    Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığında düzenlenen kadın kolları istişare toplantısında Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci ve Kadın Kolları Başkanı Seçil Aşan, toplantıya katılan kadın eğitimcilere hediyelerini takdim ederken öğretmenler gününü de kutladılar.    
Eğitim-Bir-Sen 24 Kasım öğretmenler gününde yine üyelerinin yanında olmayı sürdürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir'de de eğitim sendikaları arasında yetkili sendika olma başarısını yıllardır sürdüren Eğitim-Bir-Sen 24 Kasım öğretmenler gününde yine üyelerinin yanında olmayı sürdürüyor.  

 

24 Kasım öğretmenler gününde sendika üyesi eğitimcilere çeşitli hediyeler sunma geleneğini sürdüren Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı bu yıl üyelerine Laptop çantası hediye ediyor. 

 

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığında düzenlenen kadın kolları istişare toplantısında Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci ve Kadın Kolları Başkanı Seçil Aşan, toplantıya katılan kadın eğitimcilere hediyelerini takdim ederken öğretmenler gününü de kutladılar.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.