MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Eczacılara virüsten korunma yöntemleri duyurusu

SAĞLIK 18.03.2020 - 11:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Eczacılara virüsten korunma yöntemleri duyurusu

Nevşehir Eczacılar Odası Başkanlığı korona virüsten eczacıların korunmasına yönelik açıklamalarda bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Eczacılar Odası Başkanlığı korona virüsten eczacıların korunmasına yönelik açıklamalarda bulundu.   “Birinci basamak sağlık çalışanları olarak hastalarla sürekli etkileşim içerisinde olduğumuz eczanelerimizde güvenli çalışma ortamının geliştirilmesi ve hastalar arası bulaşın önlenmesi bağlamında alacağımız etkin önlem ve eylem planları, ülkemizin salgından korunması ve en az düzeyde etkilenerek atlatması adına büyük önem taşımaktadır. Bu çerçevede eczacı, eczane çalışanları, hizmet alan diğer hastalar açısından bireysel sağlığın korunması ve sağlık hizmetlerinde sürekliliğin sağlanması adına meslektaşlarımızın bilgilendirilmesi amacıyla hazırlanarak 13.03.2020 tarihinde yayına alınan "Yeni Koronavirüs (COVID-19) – Eczacıların Takip Etmesi Gereken Temel İlkeler" isimli bilgilendirme dokümanımız, Sağlık Bakanlığımızın önerileri, çeşitli ülkelerdeki meslek örgütlerinin yürüttükleri çalışmalar ve Avrupa Birliği Eczacılar Grubu'nun üye ülkelere yaptığı yönlendirmeler doğrultusunda güncellenmiştir. Bilgilerinizi ve üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim” denildi.
Nevşehir Eczacılar Odası Başkanlığı korona virüsten eczacıların korunmasına yönelik açıklamalarda bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Eczacılar Odası Başkanlığı korona virüsten eczacıların korunmasına yönelik açıklamalarda bulundu.

 

“Birinci basamak sağlık çalışanları olarak hastalarla sürekli etkileşim içerisinde olduğumuz eczanelerimizde güvenli çalışma ortamının geliştirilmesi ve hastalar arası bulaşın önlenmesi bağlamında alacağımız etkin önlem ve eylem planları, ülkemizin salgından korunması ve en az düzeyde etkilenerek atlatması adına büyük önem taşımaktadır. Bu çerçevede eczacı, eczane çalışanları, hizmet alan diğer hastalar açısından bireysel sağlığın korunması ve sağlık hizmetlerinde sürekliliğin sağlanması adına meslektaşlarımızın bilgilendirilmesi amacıyla hazırlanarak 13.03.2020 tarihinde yayına alınan "Yeni Koronavirüs (COVID-19) – Eczacıların Takip Etmesi Gereken Temel İlkeler" isimli bilgilendirme dokümanımız, Sağlık Bakanlığımızın önerileri, çeşitli ülkelerdeki meslek örgütlerinin yürüttükleri çalışmalar ve Avrupa Birliği Eczacılar Grubu'nun üye ülkelere yaptığı yönlendirmeler doğrultusunda güncellenmiştir. Bilgilerinizi ve üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.