Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Emniyet Ekipleri Nevşehir’de Şok Uygulama yaptı

ASAYİŞ 17.03.2022 - 10:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Emniyet Ekipleri Nevşehir’de Şok Uygulama yaptı

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından il merkezinde Şok Uygulama yapıldı.
    Alınan bilgilere göre; Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından vatandaşların can ve Mal güvenliğine yönelik 11 ekip ve 90 personelin katılımı ile yapılan Şok Uygulamada 33 işyeri, 1 park/bahçe/yürüyüş alanı, 156 araç kontrol edilerek, 1052 şahsa GBT sorgusu yapıldı.   Yapılan uygulamada 3 Yoklama Kaçağı/Bakaya tespit edilerek gerekli tebligat yapıldı. 3 araç sürücüsüne çeşitli kusurlardan idari para cezası uygulandı. Başka herhangi bir suç ve suç unsuruna ise rastlanılmadı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından il merkezinde Şok Uygulama yapıldı.

 

 

Alınan bilgilere göre; Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından vatandaşların can ve Mal güvenliğine yönelik 11 ekip ve 90 personelin katılımı ile yapılan Şok Uygulamada 33 işyeri, 1 park/bahçe/yürüyüş alanı, 156 araç kontrol edilerek, 1052 şahsa GBT sorgusu yapıldı.

 

Yapılan uygulamada 3 Yoklama Kaçağı/Bakaya tespit edilerek gerekli tebligat yapıldı. 3 araç sürücüsüne çeşitli kusurlardan idari para cezası uygulandı. Başka herhangi bir suç ve suç unsuruna ise rastlanılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.