MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Emniyet kemerinin önemi simülasyon aracı ile anlatıldı

GÜNCEL 19.10.2021 - 12:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Emniyet kemerinin önemi simülasyon aracı ile anlatıldı

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından emniyet kemerinin önemi simülasyon aracı ile anlatılırken yaya geçişlerinde de yayalara yol vermenin önemli anlatıldı.
  Nevşehir Vali Yardımcısı Osman Güven, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bahattin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay Nevşehir’de sürücü ve vatandaşlara emniyet kemerinin önemini sümülasyon aracı ile anlatırken araç sürücülerine ise emniyet kemerinin her zaman takılı olması ve emniyet kemerinin ne denli önemli olduğunu anlattı.  Sürücülere kırmızı düdük verilirken sürücülere yaya geçidinde vatandaşlara yol vermeleri konusunda da bilgiler verildi.   Simülasyon aracına bine öğrenci ve vatandaşlar ise simülasyon aracında yaklaşık 50 km hızla kaza anında emniyet kemerinin önemi canlı bir şekilde yaşatılırken araçtan inen öğrenci ve vatandaşlar da emniyet kemerinin önemini bir kez daha anladıklarını ifade ederken Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü’ne böyle bir organizasyon yaptıkları için teşekkür ettiler.  
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından emniyet kemerinin önemi simülasyon aracı ile anlatılırken yaya geçişlerinde de yayalara yol vermenin önemli anlatıldı.

 

Nevşehir Vali Yardımcısı Osman Güven, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bahattin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay Nevşehir’de sürücü ve vatandaşlara emniyet kemerinin önemini sümülasyon aracı ile anlatırken araç sürücülerine ise emniyet kemerinin her zaman takılı olması ve emniyet kemerinin ne denli önemli olduğunu anlattı.  Sürücülere kırmızı düdük verilirken sürücülere yaya geçidinde vatandaşlara yol vermeleri konusunda da bilgiler verildi.

 

Simülasyon aracına bine öğrenci ve vatandaşlar ise simülasyon aracında yaklaşık 50 km hızla kaza anında emniyet kemerinin önemi canlı bir şekilde yaşatılırken araçtan inen öğrenci ve vatandaşlar da emniyet kemerinin önemini bir kez daha anladıklarını ifade ederken Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü’ne böyle bir organizasyon yaptıkları için teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.