Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

'Eşeğini sağlam kazığa bağlamak' bu olmalı

SİYASET 31.03.2021 - 12:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

'Eşeğini sağlam kazığa bağlamak' bu olmalı

Nevşehir'de bir traktör sahibi park ettiği hafif eğimli yolda aracı kaymasın diye oldukça dikkat çeken bir önlem aldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de bir traktör sahibi park ettiği hafif eğimli yolda aracı kaymasın diye oldukça dikkat çeken bir önlem aldı.     Nevşehir. Cevher Dudayev Mahallesi Ertuğrul Gazi caddesi üzerinde traktörünün 6 lastiğine taş koyup, aracını garantiye alan traktör sahibinin bu hareketi "Eşeğini sağlam kazığa bağla" da gerisi takdir dedirtti.  
Nevşehir'de bir traktör sahibi park ettiği hafif eğimli yolda aracı kaymasın diye oldukça dikkat çeken bir önlem aldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de bir traktör sahibi park ettiği hafif eğimli yolda aracı kaymasın diye oldukça dikkat çeken bir önlem aldı.  

 

Nevşehir. Cevher Dudayev Mahallesi Ertuğrul Gazi caddesi üzerinde traktörünün 6 lastiğine taş koyup, aracını garantiye alan traktör sahibinin bu hareketi "Eşeğini sağlam kazığa bağla" da gerisi takdir dedirtti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.