Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Fırınlarda Pandemi'den nasibini aldı

NEVŞEHİR 27.04.2021 - 15:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Fırınlarda Pandemi'den nasibini aldı

Kolestrol hastalıklarının yaygın görüldüğü illerden biri de Nevşehir. Bunun en önemli nedenlerinden olan pide ve Nevşehir yöresine has tava alışkanlığının yaygın oluşu.
  NEVŞEHİR(MHA) Kolestrol hastalıklarının yaygın görüldüğü illerden biri de Nevşehir. Bunun en önemli nedenlerinden olan pide ve Nevşehir yöresine has tava alışkanlığının yaygın oluşu.     Ancak, Korona virüs hastalığının görülmesiyle birlikte bu konuda Nevşehir'de oldukça sağlıklı adamlar atılıyor. Son dönemlerde bu salgın yeme içme alışkanlıklarında da birtakım değişikliklere neden oluyor.     Ramazan ayının başlamasıyla birlikte iftar ya da sahurda yoğun kalabalıkların yaşandığı fırınlar son yılların belki de en tenha günlerini yaşıyor. Fırınların kısıtlama saatinden önce faaliyetlerine son veriyor olması da vatandaşların bu önemi yeme alışkanlığından geri durmalarına en önemli nedenlerden biri.  
Kolestrol hastalıklarının yaygın görüldüğü illerden biri de Nevşehir. Bunun en önemli nedenlerinden olan pide ve Nevşehir yöresine has tava alışkanlığının yaygın oluşu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kolestrol hastalıklarının yaygın görüldüğü illerden biri de Nevşehir. Bunun en önemli nedenlerinden olan pide ve Nevşehir yöresine has tava alışkanlığının yaygın oluşu.  

 

Ancak, Korona virüs hastalığının görülmesiyle birlikte bu konuda Nevşehir'de oldukça sağlıklı adamlar atılıyor. Son dönemlerde bu salgın yeme içme alışkanlıklarında da birtakım değişikliklere neden oluyor.  

 

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte iftar ya da sahurda yoğun kalabalıkların yaşandığı fırınlar son yılların belki de en tenha günlerini yaşıyor. Fırınların kısıtlama saatinden önce faaliyetlerine son veriyor olması da vatandaşların bu önemi yeme alışkanlığından geri durmalarına en önemli nedenlerden biri.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.