MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gazeteci Yasin Temel ilk kitabını okur severlerin beğenisine sundu

KÜLTÜR-SANAT 12.06.2020 - 16:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gazeteci Yasin Temel ilk kitabını okur severlerin beğenisine sundu

Nevşehir’de uzun yıllarda gazetecilik yapan ve şuanda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Basın Koordinatörü görevini yürüten Gazeteci Yasin Temel ilk kitabını kitapseverlerin beğenisine sundu.
  Nevşehir’de uzun yıllar gazetecilik mesleği yaparken ilk olarak Göreme Belediyesi Basın Servisi sorumlusu olan ardından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Basın Koordinatörlüğü görevini yürüten Gazeteci Yasin Temel uzun süredir kaleme aldığı “Dijital Çölde Yaşam” isimli kitabını çıkartmanın mutluluğunu yaşıyor. İlk kitabının sosyal medya hesaplarından takipçileri ile paylaşan Gazeteci Yasin Temel’in paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum gelirken meslektaşımız Yasin Temel’i böylesine bir kitabı çıkarttığı için tebrik ederiz.   Rahmetli Cengiz Aytmatov'un Mankurt'unu hepimiz okumuştuk. Bir Kırgız efsanesi olan Mankurt'un ne olduğunu tüm dünya Cengiz Aytmatov'dan öğrenmişti.   Kazınmış kafaya taze deve derisi geçirilir ve kişi kızgın güneşin altında bekletilir. Kafayı saran deri büzüşür, kurur ve saçlar kafatasının içine doğru büyür. Şahıs hafızasını kaybeder ve tam anlamıyla etten kemikten bir robot olur...   Efsaneye göre Avarlar kendilerine köle yapmak için uygularmış bu yöntemi.   Elinizde bulundurduğunuz bu kitap bir efsaneden bahsetmiyor. Avarlar veya Kırgızlar da yok fakat önlenemez bir küresel mankurtlaşma var... Kafalara geçirilen dijital deve derileri, kızgın güneşin yerini almış flaşlar, efektler ve müptelası olduğumuz "layklar" var...   Yazar Yasin Temel, küresel mankurtlaşmaya dikkat çektiği bu kitabında, hafızamızı yitirmeden "Avarların elinden" nasıl kurtulacağımızı anlatıyor... Ailecek okumamız gereken, tam manasıyla bir "UYANDIRMA" kitabı.
Nevşehir’de uzun yıllarda gazetecilik yapan ve şuanda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Basın Koordinatörü görevini yürüten Gazeteci Yasin Temel ilk kitabını kitapseverlerin beğenisine sundu.

 

Nevşehir’de uzun yıllar gazetecilik mesleği yaparken ilk olarak Göreme Belediyesi Basın Servisi sorumlusu olan ardından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Basın Koordinatörlüğü görevini yürüten Gazeteci Yasin Temel uzun süredir kaleme aldığı “Dijital Çölde Yaşam” isimli kitabını çıkartmanın mutluluğunu yaşıyor. İlk kitabının sosyal medya hesaplarından takipçileri ile paylaşan Gazeteci Yasin Temel’in paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum gelirken meslektaşımız Yasin Temel’i böylesine bir kitabı çıkarttığı için tebrik ederiz.

 

Rahmetli Cengiz Aytmatov'un Mankurt'unu hepimiz okumuştuk. Bir Kırgız efsanesi olan Mankurt'un ne olduğunu tüm dünya Cengiz Aytmatov'dan öğrenmişti.

 

Kazınmış kafaya taze deve derisi geçirilir ve kişi kızgın güneşin altında bekletilir. Kafayı saran deri büzüşür, kurur ve saçlar kafatasının içine doğru büyür. Şahıs hafızasını kaybeder ve tam anlamıyla etten kemikten bir robot olur...

 

Efsaneye göre Avarlar kendilerine köle yapmak için uygularmış bu yöntemi.

 

Elinizde bulundurduğunuz bu kitap bir efsaneden bahsetmiyor. Avarlar veya Kırgızlar da yok fakat önlenemez bir küresel mankurtlaşma var... Kafalara geçirilen dijital deve derileri, kızgın güneşin yerini almış flaşlar, efektler ve müptelası olduğumuz "layklar" var...

 

Yazar Yasin Temel, küresel mankurtlaşmaya dikkat çektiği bu kitabında, hafızamızı yitirmeden "Avarların elinden" nasıl kurtulacağımızı anlatıyor... Ailecek okumamız gereken, tam manasıyla bir "UYANDIRMA" kitabı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.