Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gazi Caddesinde yağmur suyu hattı yapımına başlandı

BELEDİYELER 25.02.2021 - 08:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gazi Caddesinde yağmur suyu hattı yapımına başlandı

Nevşehir Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Gazi Caddesi’nde yağmur suyu hattı yapımına başlandı.
  Nevşehir Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Gazi Caddesi’nde yağmur suyu hattı yapımına başlandı. Sorunlu içme suyu ve kanalizasyon altyapısı tamamen yenilenecek olan cadde de çalışmaların ardından sıcak asfalt serimi gerçekleştirilecek.   Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Altyapı Koordinasyon Merkezi ekiplerince bir süre önce Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Gazi Caddesi2nde başlatılan altyapı yenileme çalışmaları sürüyor.   Caddenin ilk olarak parke taşlarını sökerek çalışmalara başlayan belediye ekipleri ardından aşırı yağışlarda meydana gelen su taşkınlarını önlemek için yağmur suyu hattı yapımına geçti.   Daha önce bu bölgede bulunmayan yağmur suyu hattını oluşturarak yağışlarda meydana gelebilecek mağduriyetleri önlemek isteyen belediye ekipleri ardından içme suyu ve kanalizasyon hatlarını da yenilecek.   Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, yürütülen altyapı yenileme projesine ilişkin Başkan Yardımcısı Ersin Erol’dan bilgiler aldı.   Çalışmalarda görev alan belediye personellerine kolaylıklar dileyen Başkan Savran, bahar ayları ile başlayacak olan büyük altyapı projeleri öncesinde sorunlu olan cadde ve sokaklarda çalışmalarını yoğunlaştıracaklarını ifade etti.   Gazi Caddesi’nde uzun yıllardır kullanılan eski içme suyu hatlarından dolayı sık sık arızaların yaşandığını ve bu durumun su kesintilerine neden olduğunu kaydeden Savran, “İnşaallah buradaki sorunu kökten çözeceğiz. Uzun yıllar bu bölgeye hizmet edecek modern bir altyapı oluşturacağız. Vatandaşlarımızı çok fazla mağdur etmeden mümkün olan en kısa sürede bu çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz. Burası hem sağlam bir altyapıya kavuşacak hem de sıcak asfalt ile birlikte parke taşlardan kurtulacak” dedi.
Nevşehir Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Gazi Caddesi’nde yağmur suyu hattı yapımına başlandı.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Gazi Caddesi’nde yağmur suyu hattı yapımına başlandı. Sorunlu içme suyu ve kanalizasyon altyapısı tamamen yenilenecek olan cadde de çalışmaların ardından sıcak asfalt serimi gerçekleştirilecek.

 

Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Altyapı Koordinasyon Merkezi ekiplerince bir süre önce Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Gazi Caddesi2nde başlatılan altyapı yenileme çalışmaları sürüyor.

 

Caddenin ilk olarak parke taşlarını sökerek çalışmalara başlayan belediye ekipleri ardından aşırı yağışlarda meydana gelen su taşkınlarını önlemek için yağmur suyu hattı yapımına geçti.

 

Daha önce bu bölgede bulunmayan yağmur suyu hattını oluşturarak yağışlarda meydana gelebilecek mağduriyetleri önlemek isteyen belediye ekipleri ardından içme suyu ve kanalizasyon hatlarını da yenilecek.

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, yürütülen altyapı yenileme projesine ilişkin Başkan Yardımcısı Ersin Erol’dan bilgiler aldı.

 

Çalışmalarda görev alan belediye personellerine kolaylıklar dileyen Başkan Savran, bahar ayları ile başlayacak olan büyük altyapı projeleri öncesinde sorunlu olan cadde ve sokaklarda çalışmalarını yoğunlaştıracaklarını ifade etti.

 

Gazi Caddesi’nde uzun yıllardır kullanılan eski içme suyu hatlarından dolayı sık sık arızaların yaşandığını ve bu durumun su kesintilerine neden olduğunu kaydeden Savran, “İnşaallah buradaki sorunu kökten çözeceğiz. Uzun yıllar bu bölgeye hizmet edecek modern bir altyapı oluşturacağız. Vatandaşlarımızı çok fazla mağdur etmeden mümkün olan en kısa sürede bu çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz. Burası hem sağlam bir altyapıya kavuşacak hem de sıcak asfalt ile birlikte parke taşlardan kurtulacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.