MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Genç Nevşehirliler Derneğinden Tuğgeneral Yıldız'a ziyaret

NEVŞEHİR 04.10.2021 - 13:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Genç Nevşehirliler Derneğinden Tuğgeneral Yıldız'a ziyaret

Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı ve beraberindeki heyet Nevşehirli hemşehrileri Tuğgeneral Cengiz Yıldız'ı makamında ziyaret ettiler
    NEVŞEHİR(MHA) Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı ve beraberindeki heyet Nevşehirli hemşehrileri Tuğgeneral Cengiz Yıldız'ı makamında ziyaret ettiler.    Başkan Ziya Ağca, "Jandarma Genel Komutanlığı Strateji Geliştirme ve Dış İlişkiler Başkanı Tuğgeneral hemşehrimiz Cengiz Yıldız ile tanışıp Ankara'da kurmuş olduğumuz Genç Nevşehirliler Derneğimiz hakkında verimli konuşmalar gerçekleştirdik. Bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz" dedi.   
Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı ve beraberindeki heyet Nevşehirli hemşehrileri Tuğgeneral Cengiz Yıldız'ı makamında ziyaret ettiler

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı ve beraberindeki heyet Nevşehirli hemşehrileri Tuğgeneral Cengiz Yıldız'ı makamında ziyaret ettiler. 

 

Başkan Ziya Ağca, "Jandarma Genel Komutanlığı Strateji Geliştirme ve Dış İlişkiler Başkanı Tuğgeneral hemşehrimiz Cengiz Yıldız ile tanışıp Ankara'da kurmuş olduğumuz Genç Nevşehirliler Derneğimiz hakkında verimli konuşmalar gerçekleştirdik. Bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.