Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Genç öğretmenin vefatı, sevenlerini yasa boğdu

VEFAT 20.11.2021 - 12:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Genç öğretmenin vefatı, sevenlerini yasa boğdu

Nevşehir 75.Yıl Ortaokulu Rehber Öğretmeni Ürgüp'lü Tuğran Memiş, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
    Nevşehir 75.Yıl Ortaokulu Rehber Öğretmeni, Ürgüp'lü Tuğran Memiş, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.   İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir' de Tuğran Memiş'in vefatı nedeniyle yayımladığı taziye mesajında, "İlimiz 75.Yıl Ortaokulu Rehber Öğretmeni Tuğran Memiş'in vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Kıymetli öğretmenimize Allah'tan rahmet sevenlerine ve ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum" ifadesinde bulundu.
Nevşehir 75.Yıl Ortaokulu Rehber Öğretmeni Ürgüp'lü Tuğran Memiş, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

 

 

Nevşehir 75.Yıl Ortaokulu Rehber Öğretmeni, Ürgüp'lü Tuğran Memiş, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir' de Tuğran Memiş'in vefatı nedeniyle yayımladığı taziye mesajında, "İlimiz 75.Yıl Ortaokulu Rehber Öğretmeni Tuğran Memiş'in vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Kıymetli öğretmenimize Allah'tan rahmet sevenlerine ve ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum" ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.