Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gençlik Spor ailesi YKS'de gençleri yalnız bırakmadı

SPOR 18.06.2022 - 14:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gençlik Spor ailesi YKS'de gençleri yalnız bırakmadı

Gençlik ve Spor ailesi, YKS sınavına giren gençleri ve bu heyecana ortak olan velileri yalnız bırakmadık.
  Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Ulusan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Gençlik Merkezi Müdürü Duygu Yüzer, Gençlik Liderleri ve Gönüllü üyelerimiz farklı okullarda tanıtım standı açarak bir taraftan vatandaşlarımızı faaliyetlerimiz, projelerimiz ve GSB Spor Okullarımız hakkında bilgilendirirken diğer taraftan da ikramlar sunup bir nebzede olsa heyecanlarına ortak oldular.   Sınav bitiminde Genç Dönüşüm Projesi kapsamında köy okullarına dağıtılmak üzere kalem setlerini toplayan ekibimiz uzun yıllardır sürdürdükleri geleneği bozmadı.   Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Ulusan, İl Müdürü Muhsin Özdemir, Gençlik Merkezi Müdürü Duygu Yüzer, Gençlik Liderleri ve gönüllü üyelerimiz sınav bitimine kadar gençlerimizi bekleyen değerli ailelerini yalnız bırakmadı.
Gençlik ve Spor ailesi, YKS sınavına giren gençleri ve bu heyecana ortak olan velileri yalnız bırakmadık.

 

Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Ulusan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Gençlik Merkezi Müdürü Duygu Yüzer, Gençlik Liderleri ve Gönüllü üyelerimiz farklı okullarda tanıtım standı açarak bir taraftan vatandaşlarımızı faaliyetlerimiz, projelerimiz ve GSB Spor Okullarımız hakkında bilgilendirirken diğer taraftan da ikramlar sunup bir nebzede olsa heyecanlarına ortak oldular.

 

Sınav bitiminde Genç Dönüşüm Projesi kapsamında köy okullarına dağıtılmak üzere kalem setlerini toplayan ekibimiz uzun yıllardır sürdürdükleri geleneği bozmadı.

 

Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Ulusan, İl Müdürü Muhsin Özdemir, Gençlik Merkezi Müdürü Duygu Yüzer, Gençlik Liderleri ve gönüllü üyelerimiz sınav bitimine kadar gençlerimizi bekleyen değerli ailelerini yalnız bırakmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.