MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, özel okullar ile işbirliği protokolü imzaladı

SPOR 03.08.2021 - 18:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, özel okullar ile işbirliği protokolü imzaladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Özel Eğitim ve Öğretim Kurumları arasında ilk ve ortaöğretim çağındaki başarılı sporcuların özel öğretim kurumlarında 100 burslu olarak okumalarına imkan sağlayan “Sporcu Öğrencilerin Eğitimde İş birliği Protokolü” imzalandı.
  Gençlik ve Spor Bakanlığı hem sporu hem de eğitimi hedeflemiş gençleri desteklemeye devam ediyor. Başarılı sporcu öğrenciler, MEB’e bağlı özel öğretim kurumlarında 100 burslu olarak okuyabilecek.   Protokol kapsamında; olimpik ve paralimpik spor dalları yarışmalarında; Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında, Avrupa Gençlik Olimpik Festivali (EYOF) ve Dünya Gençlik Olimpiyatlarında, Ulusal Spor Faaliyetlerinde (Ulusal Spor Faaliyetleri: Federasyonların Türkiye Şampiyonaları ve en üst ligleri ile Okul Sporları Türkiye Birincilikleri, ANALİG Türkiye Birincilikleri) son 2 yıl içerinde altın, gümüş, bronz madalya aldıklarını Bakanlık tarafından belgelendiren sporculara verilen kontenjanlar dahilinde, sınıflarını geçmek ve spor yaşamına devam etmek kaydı ile diplomalarını alıncaya kadar 100 eğitim bursu verilmesi sağlanacak.   Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak ilimizde faaliyet gösteren Kardelen Koleji, Simya Koleji, Bahçeşehir Koleji ve Uğur Okullarıyla protokoller imzalanarak Nevşehirli sporcu öğrencilerimize 100 eğitim bursu verilmesi sağlandı.  
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Özel Eğitim ve Öğretim Kurumları arasında ilk ve ortaöğretim çağındaki başarılı sporcuların özel öğretim kurumlarında 100 burslu olarak okumalarına imkan sağlayan “Sporcu Öğrencilerin Eğitimde İş birliği Protokolü” imzalandı.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı hem sporu hem de eğitimi hedeflemiş gençleri desteklemeye devam ediyor. Başarılı sporcu öğrenciler, MEB’e bağlı özel öğretim kurumlarında 100 burslu olarak okuyabilecek.

 

Protokol kapsamında; olimpik ve paralimpik spor dalları yarışmalarında; Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında, Avrupa Gençlik Olimpik Festivali (EYOF) ve Dünya Gençlik Olimpiyatlarında, Ulusal Spor Faaliyetlerinde (Ulusal Spor Faaliyetleri: Federasyonların Türkiye Şampiyonaları ve en üst ligleri ile Okul Sporları Türkiye Birincilikleri, ANALİG Türkiye Birincilikleri) son 2 yıl içerinde altın, gümüş, bronz madalya aldıklarını Bakanlık tarafından belgelendiren sporculara verilen kontenjanlar dahilinde, sınıflarını geçmek ve spor yaşamına devam etmek kaydı ile diplomalarını alıncaya kadar 100 eğitim bursu verilmesi sağlanacak.

 

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak ilimizde faaliyet gösteren Kardelen Koleji, Simya Koleji, Bahçeşehir Koleji ve Uğur Okullarıyla protokoller imzalanarak Nevşehirli sporcu öğrencilerimize 100 eğitim bursu verilmesi sağlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.